66 seire - 15 uavgjorte - 68 tap. Målforskjell: 610 - 635

mandag 4. mai 2015

Stians kunstscoring til ingen nytte

- Jeg sa jeg skulle score med tåa i dag og det gjorde jeg, sier stjernespissen om sin 1-2-scoring.

Da øynet Bakklandet Baillag nytt poeng, etter god start, laber midtperiode og frisk avslutning av den første omgangen.

Til slutt ble det derimot 4-1-tap, etter at Vegards taktiske gambling slo helt feil på tampen.

Med bare ett mål under sendte han fram forsvarsvikar Martin for å jage utligning, men det hjalp lite:

Trønderenergi kom i overtall to ganger og økte til 3-1 og 4-1.

Før alt dette hadde altså de oransje åpnet bra, med både skuddforsøk fra Vegard og heading like over fra Øystein.

Så fulgte den miserable midtperioden i 1. omgang: Først glapp Audun et skudd han kunne tatt, så slo Vegard opp sin strekkskade fra oppvarmingen og måtte gi seg for dagen før Trønderenergi økte til 2-0 etter svak markering i feltet.

Bakklandet Baillag summet seg, kom tilbake i kampen før det glapp da alle mann ble kastet fremover de siste minuttene.

Dermed ble Stians omtalte scoring den store beholdningen. Så bra var den, at selv legendariske Øystein ytret sin begeistring fra sidelinja.

- Det var en ordentlig kunstscoring du kom opp med der, Stian, sa han.

PS: Bloggen kommer naturligvis tilbake med mer om kaptein Vegards skade.

PS2: Dette sier Audun selv om 0-1-scoringen der han glapp ballen så returen kunne settes inn i det åpne målet: - Jeg kunne tatt den, men det var ekkelt å holde baller i dag. Så jeg vil ikke kalle det noen tabbe.

Bakklandet Baillag - Trønderenergi 1-4 (1-2): 0-1, 0-2, 1-2 Stian (Morten), 1-3, 1-4. Gult kort: Stian.