65 seire - 15 uavgjorte - 67 tap. Målforskjell: 604 - 627

tirsdag 3. oktober 2017

Nøkkelspillerne hyllet hverandre

Stolte av hverandre: Keeper Audun og superspiss
Morten var fornøyd med hverandres innsats mot Bisi.
Morten utnyttet en sjelden spissmulighet med to scoringer. Bakerst sto Audun som en livlig panter. Nå har Bakklandet Baillags rekke uten tap økt til åtte.
Etter 3-2-seieren mot bunnlaget - og høstformlaget - Bisi hyllet de to nøkkelspillerne hverandre.

- Audun var drøyt bra i 1. omgang, mener Morten om sisteskansen, som kanskje spilte sin beste kamp i år.

Det gjorde nok Morten også, toppscoreren som nå står med ti scoringer i årets serie. Dagen derpå feirer han med to pizzastykker fra Rosenborg bakeri, og sannsynligvis en flaske cola som «lever veldig farlig» i kjøleskapet.

- Det er i så fall fortjent, mener keeper Audun, en av flere som lot seg imponere av Mortens innsats mandag kveld.

- Han er flink både til å møte og hjelpe midtbanen, og å gå på mål og score. Sånn skal det gjøres, mener Håvard.

Nå venter to uhyre viktige kamper mot Lazy FC og Nettbuss, to andre lag med bra høstform. Den mest imponerende er det likevel Bakklandet Baillag som står for, som ikke har tapt siden 14. mai.

PS: Kampens kanskje mest pussige situasjon var det kaptein Vegard som sto for. I de avgjørende sluttsekundene skulle han opp i en hodeduell for å renske ballen unna. I lufta merket han at det ble for langt frem til ballen, og ga isteden kula en beskjeden dytt med hånda. For å kamuflere den åpenbare handsen la han seg horisontalt på ryggen til motstanderen og ropte på frispark. Dommerens reaksjon: Soleklart gult kort til kapteinen.

Bakklandet Baillag - BISI 3-2 (3-1): 1-0 Morten (Kenneth), 2-0 Morten (Erik Lø.), 3-0 Vegard (Erik Lø.), 3-1, 3-2. Gult kort: Vegard.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar