65 seire - 15 uavgjorte - 67 tap. Målforskjell: 604 - 627

mandag 23. mai 2016

Her legger Arkitekten grunnlaget for en ny taktisk triumf

Og etterpå ble Bakklandet Baillag-spillerne hyllet av dommeren for sin heroiske innsats og sine smarte hoder. 


SE NØYE PÅ DETTE BILDET: Det var nettopp her, i
de avgjørende minuttene før kampstart, at arkitekt Morten
ga de kloke instrukser som ga årets første BBL-seier.
Alle som har fulgt litt med i trøndersk fotball de siste årene husker Bakklandet Baillags sensasjonelle 2-1-seier mot Luftkrigsskolen for et par år siden.

Arkitekten bak den overraskende seieren: Morten. Det var etter den kampen han fikk kallenavnet, og en legende var født.

Foran mandagens utrolig viktige kamp mot Mortal Comeback fikk han frie tøyler igjen. Formasjonen og de taktiske grepene blir unnlatt offentlighet, men vi kan avsløre at det ble suksess nærmest umiddelbart.

Nesten som alltid lå de oransje under 1-0 tidlig, men kapteinens raid og Mortens lange tå i det lengste hjørnet ble en game changer. Etter 1-1 gikk Baillaget opp til både 2-1 og 3-1, mye takket være Kenneth, i storform i sin første kamp for sesongen.

Og ikke glem det på mange måter beskrivende 3-1-målet til Pål! Mye av suksessen skyldtes at også backene kunne unne seg dype løp. Mer skal vi ikke avsløre her.

Mortal Comeback yppet seg etter pause og reduserte til 3-2 og utlignet til 3-3, men på nærmest oppsiktsvekkende vis snudde Bakklandet Baillag kampen igjen.

- Men ikke tro at dette skjedde over natta. Dette kommer som følge av nitidig analyser av BBLs spillergruppe over en lengre periode, sier Morten. Men det er bare å glemme fødenavnet hans først som sist. Nå er han bare Arkitekten!

Faktisk var dette en så taktisk stor prestasjon at selv dommeren var kraftig imponert etterpå.

- Dere er kanskje ikke laget med best ferdigheter, men dere løper mest! Det er som regel så enkelt at det laget som løper mest, vinner. Og så er dere smarte! Dere var taktisk overlegne her i dag, sier den muntre dommeren.

PS: Med sine to scoringer er Stian nå tidenes toppscorer i Bakklandet Baillag. Han har nå 57 mål, ett mer enn Øystein. Martin har 44, Vegard har 37, mens Kenneth har 31.

BAKKLANDET BAILLAG - MORTAL COMEBACK 6-3 (3-1): 0-1, 1-1 Morten (Vegard), 2-1 Kenneth (Andréas), 3-1 Pål (Stian), 3-2, 3-3, 4-3 Stian (Kenneth), 5-3 Kenneth (Andréas), 6-3 Stian (Arne).


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar