66 seire - 15 uavgjorte - 68 tap. Målforskjell: 610 - 635

torsdag 28. mai 2015

Kjerneverdiene revidert

Historisk, fredsbevarende møte etter kampen mot Gudd One.

Oppvaskmøte: Vegard, Håvard, Erik L. og Arne ble pent bedt
om å sitte igjen etter kampen og finne ut av kjemien seg i
mellom etter at Bakklandet Baillag gikk på sitt andre strake
tap onsdag kveld. Det løste de fortreffelig. 
Flere i og rundt Bakklandet Baillag mener klubben bør være byens feteste lag. Hva dét faktisk innebærer kan være så mangt, men uansett er denne påstanden av såpass betydning at det har blitt BBLs «klubb statement». I hvert fall står det under toppfanen her på hjemmesida.

Men hva kjennetegner Trondheims feteste fotballag?

- Når man ikke kan være aller best på overlæpp, nærteknikk og rappe tilslag må man finne annet å bli kjent for, heter det fra en av spillerne som onsdag ettermiddag ble vitne til et historisk møte på Eberg.

Etter kjeft, murr og pekefingre i øst og vest, i spesielt første omgang og i pausen, ble det etter hektisk virksomhet i klubbhuset, lagt til rette for et hastemøte. En av spillerne Baillbloggen møtte på veg inn i klubbhuset svarte kun «gamle verdier» når bloggens kveldsvakt spurte om møtets agenda, mens de andre ikke ønsket å kommentere møtets natur.

På påfølgende pressekonferanse ble Baillbloggen og flere andre medier møtt av en spillerkoalisjon på fire som la fram bakgrunnen og følgende førstehjelpstiltak for å holde den oransje pulsen jevn og taktfast.

I den korte kommentaren het det:

«BBL skal være en bra gjeng med bra folk som først og fremst spiller fotball for at det er gøy. Klubben har med dette hastemøtet understreket at de gamle verdiene klubben er bygd på fortsatt gjelder, men innrømmer at vi i dag trengte en time-out for å komme på de. Vi ønsker å fokusere på tre tiltak for å holde kursen stødig:


1. Trivselen, kameratskap og jovialitet skal trumfe kjeftbruk og frustrasjon.


2. Kapteinen er ordstyrer i pausen som må brukes effektivt og oversiktlig. Tydelige og enkle avtaler må settes.


3. Friske diskusjoner ønskes velkommen, gitt riktig tid og sted». 


Spillerkoalisjonen som møtte pressen i etterkant av møtet framsto fokuserte og positive da de la fram punktene og i etterkant svarte på andre spørsmål.

Hvordan de nye postulatene vil virke inn på spillergruppa vil kanskje ikke vises før neste kamp, 8.juni mot Siemenslaget, men Baillbloggen, som applauderer både møtet og tiltakene, følger uansett spent med og vil være tett på laget i tida framover.

KAMPEN: Bakklandet Baillag - Gudd One FG 2-5 (1-2): 0-1, 1-1 Stian (Erik L.), 1-2, 1-3, 2-3 Vegard (Knut Magne), 2-4, 2-5. Gult kort: Arne

Av: Stian

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar