66 seire - 15 uavgjorte - 68 tap. Målforskjell: 610 - 635

mandag 4. mai 2015

Ingen Erik-er mot Trønderenergi

Disse ti stiller til toppoppgjør på Eberg.

Tidlig i ettermiddag møtes Bakklandet Baillag og Trønderenergi til det som er årets første toppoppgjør. Begge lag står med seks poeng på to kamper. De oransje har vunnet 11-2 og knepent 3-2, mens Trønderenergi har vunnet sine to kamper 4-2 og 5-2. I førstnevnte ble det forresten delt ut hele fem gule kort, tre av dem til Trønderenergi.

Sent søndag kveld ble det klart at daglig leder og forsvarsbauta Erik ikke rekker mandagens kamp. Han sliter fortsatt med et vondt kne etter smellen i forrige uke. Navnebror Erik D. er heller ikke i baillagstroppen i kveld. Knut Magne og langtidsskadde Arne er også uaktuelle.
Fra de som har meldt seg klar til kamp, meldes det om litt forskjellig form.

- Bunnform, men med, skriver Morten i en Facebook-chat. I den samme tråden skriver Audun at han tar turen til Eberg igjen og at han gleder seg. Keeperen mistet forrige seriekamp på grunn av utenlandsoppphold.

Midtbaneelegant Knut er på sin side voldsomt klar til dyst.

- Æ e så Jæv-E-LIG klar æ, skriver han i en sms rett etter lunsj mandag.

I den samme lunsjen gikk sannsynligvis middagsplanleggingen for fullt i en toppleilighet i Sjøveien.

- Lage bloggsak og minne om gode kampforberedelser? Husvask og laks slo jo veldig godt an i første kamp, skriver Håvard i en annen chattråd.

Etter å ha lagt ut middagstips om ovnsbakt laks med dill foran seriepremieren tidligere i vår, svarte Bakklandet Baillag med å banke FC Prima 11-2.

Dette er mandagens baillagstropp: Audun, Martin, Pål, Morten, Kenneth, Håvard, Stian, Vegard, Knut og Øystein.  


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar