66 seire - 15 uavgjorte - 68 tap. Målforskjell: 610 - 635

onsdag 6. mai 2015

Omdømme-ekspert advarer Baillbloggen

Den voldsomme aktiviteten og alt oppstusset rundt Baillagets sesongåpning har ikke gått upåaktet hen hos omdømme-ekspert Jonny (her avbildet under en vellykket badekampanje), som også er en anerkjent kapasitet på såkalte sosiale medier.

- Det har haglet med nyhetssaker som omhandler Bakklandet Bailllag etter sesongstarten nå nylig. Det er ingen andre lag fra 3. divisjon i bedriftsligaen det skrives mer om. I tillegg er flere av spillerne fremtredende personligheter på andre fronter i Trondheim, observerer eksperten som nå advarer.

- Det jeg mener Bakklandet Bailllag må passe seg for, er det at de risikerer at folk går lei – til og med fans som liker å følge de tett. Det skrives opp mot tre nyhetsartikler daglig om Bakklandet Baillag. De er i ferd med å bli oppbrukt i en så liten by som Trondheim.

Baillbloggen er blant mediene som har fulgt Baillaget tettest etter sesongstarten. Både på banen og utenfor banen, der leserne har blitt kjent med spillernes utfordringer i hverdagen.  Spesielt magasinreportasjen om spillerrepresentant Mortens drikkeproblemer, har fått mye respons. Omdømme-eksperten mener det ikke bare er heldig.

- Om de skal fortsette slik så må de levere nyheter, og ikke det man nesten kan definere som uthenging i form av at eksil-osloboer Mortens drikkeproblemer trekkes frem i en idrettsblogg. Ikke heldig. Jeg tror at artikkelen om Mortens drikkevaner fort kan skape uro i troppen, og at fans kan starte å vende laget ryggen til.

- Burde ikke Morten stått frem?
- Når alt kommer til alt så tror jeg ikke Morten-saken svekker omdømmet til verken klubb eller spiller. Snarere tvert i mot! Vi må huske at det medfører stor press for dem som skal prestere på høyt nivå. De trener, spiller kamper og havner inne i en boble. Det de gjør blir hele tiden iscenesatt. Det kan være vanskelig noen å takle. Men sliker situasjoner er vanlig for folk som skal prestere på høyeste nivå, både i sport og næringslivet. Det er bare å se på Nicki Bille Nielsen, som eksempel.
Personlig synes jeg det er fargerikt at sånne saker dukker opp. Dette ser du hele tiden i England, Spania og Frankrike. Alle de store klubbene i Europa har hatt lignende saker, uten å bli skadelidende. En sånn sak gjør at det skrives mer om klubben, og det er stoff som er pirrende for publikum.

Jonny forteller at han planlegger flytting fra Oslo til Trondheim for å følge det interessante Baillaget tettere, og håper samtidig på mer variasjon i stofftilfanget fremover. 

- Dekningen balanserer tidvis fint, blant annet ved å skape god stemning med bilder av eks-kaptein Vegard Anda, og tips til hvilken mat man skal spise før trening. Mer av det!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar