66 seire - 15 uavgjorte - 68 tap. Målforskjell: 610 - 635

onsdag 13. mai 2015

Konspirasjonsteorier innad i Baillaget

Det er kommet ledelsen for øre at enkelte i og rundt Baillaget mener at det ikke var BN Bankers som avlyste kampen mandag, men at dette var en følge av ledelsens skadeproblemer og manglende evne til å skaffe til veis erstattere. 

Anropslogg søndag kveld
Lagleder Erik kan avkrefte at så er tilfelle. Etter søndagens fysiske test hadde ledelsen en oppsummering av hvilke spillere som kunne stille mandag og ikke, og kom frem til at vi i beste fall var 8, inkludert en halvskada Vegard og en litt usikker Erik. Det ble derfor sporenstreks forsøkt å innhente reserver fra tidligere; Andreas, Håkon, Thomas og Ronny. Håkon bekreftet først at han kunne stille, før han senere kom på at han skulle på visning i det aktuelle tidsrommet. Ingen av de andre spurte kunne stille.







Natt til mandag hadde følgende melding tikket inn på Eriks mobil fra Håvard:

Dermed var det duket for heftige runder på chatten mellom Vegard og Erik for å sikre oss en siste erstatter. Det ble først forsøkt å overtale Pål, som for anledningen manglet barnevakt, til å likevel stille. Da dette ikke gikk, ble Eriks eldste bror kontaktet. Han hadde derimot streng beskjed om å stille på dugnad i barnehagen. Vegard tok som siste utvei kontakt med en tidligere kollega fra Adresseavisen. Han hadde selv kamp senere samme dag, men skulle tenke på det. Underveis hadde ledelsen også løpende kontakt med Håvard, som fryktet streptokokkinvasjon i kroppen. Oddsen for at han stilte steg i takt med testens negative svar; først var tilbakemeldingen "vi får se", så ble det "jeg er 60/40" før han til slutt var "90% klar".

Klokken 12.04 ble så Erik kontaktet oppringt fra 08020, et nummer som skal vise seg å være BNBanks. Her kunne en av de ansvarlige fortelle at de hadde problemer med å stille lag, og lurte derfor på om det var greit med en utsettelse; "per nå er vi kanskje 4 som kan stille". Vi var ikke vanskeligere å ha med å gjøre enn at vi godtok dette.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar