66 seire - 15 uavgjorte - 68 tap. Målforskjell: 610 - 635

onsdag 13. august 2014

Flasket seg til seier!

Takket være de nye drikkeflaskene, fikk farmakologene bank av Baillaget.

Tidvis feriefotball til tross - Bakklandet Baillag hadde ingen problemer med å slå Farmakologen Cods i høstsesongens første kamp. De nye drikkeflaskene får mye av æren for seieren.

Bakklandet Baillag - Farmakologen Cods 6-3: Etter en nervøs åpning med sjanser begge veier, løsnet det etter Mortens arrogante mål ti minutter inn i oppgjøret. En tunnel på farmakologenes keeper senket skuldrene og åpnet for tidvis overkjøring.
- Det første målet er det viktigste, slo Morten nøkternt fast etter kampen.

Kaptein Vegard utnyttet perioden til å putte to lekre mål etter opplegg av Arne og Øystein, før han selv la opp til en fin skåring av Øystein. Et av Vegards mål kom via en svært lang tå, noe den rutinerte dommeren la merke til.
- Størrelse fem-å-førr, seks-å-førr, anslo dommeren etter kampen.

I pausen fikk baillaget verdifullt væskeinntak av de nye, smekre og supereffektive drikkeflaskene som ledelsen har anskaffet. Flaskene er en oppgradert versjon av de som de såkalte proffene brukte i fotball-VM, og sørger for stabil temperatur og raskt inntak, uten å gi luft i magen. Og dette gjorde utslaget i andre omgang.

Etter et fint kast mot sola av Audun (undertegnede), satte Øystein ballen sikkert til siden for farmakologenes keeper. Håvard sørget for spikern i kista, etter godt forarbeid av Arne, som forøvrig tidvis opererte som spiss i andre omgang - til delte reaksjoner fra sidelinjen.

At Farmakologen Cods skåret tre mål i kampen, skal dagens baillagets gode keepere Martin og Audun ikke lastes for, selv om sistnevnte fikk et strengt gult kort etter å uforvarende ha reddet et skudd med hendene, utenfor målområdet.

6-3 ble et rettferdig resultat i en kamp der ingen av lagene imponerte stort, men der Bakklandet Baillag viste seg å likevel være en klasse over.

- Vi må heve oss til neste kamp, slår målskårer Morten fast.
- Greit med dårlig motstander i første kamp på høsten, følger kaptein Vegard opp.

Seieren ble markert med en felles skål med de nye drikkeflaskene.