66 seire - 15 uavgjorte - 68 tap. Målforskjell: 610 - 635

torsdag 14. mai 2015

Ble baillagstjerner med boccia

Baillbloggen vil i en serie artikler belyse bakgrunnen for hvordan stjernene på Bakklandet Baillag kunne havne på det oppsiktsvekkende nivået de er i dag.

Her ser vi fra venstre daglig leder Erik, superreserve Håkon og keeper Audun under intens boccia-trening på treningsleir på Fosen, i ung alder. Det er ingen tvil om at mengdetreningen med krevende boccia-øvelse har lagt grunnlag for ferdighetene trioen i dag besitter.

- Grunntreningen har gjort at jeg ikke er fornøyd om pasningen er noen centimeter for lang eller kort, på fotballbanen. Og det kan være avgjørende for resultatet, poengterer daglig leder Erik som er kjent for sine presise langballer.

Som man ser på bildet, var baillagstjernene også tidlig ute med trendriktig stil, noe som i dag gjør trioen ettertraktet i kjendispressen. Erik utdyper stilvalget.
- Beavis and Butthead-skorta tror jeg ble kjøpt på Norway Cup samme år. Skikkelig statement-skjorte, det! Ellers så var det populært på den tiden, i alle fall på Tonstadskolen, å være "skinna under". Var ikke like vellykket når håret vokste rett opp. Bar det dog med stil. Hadde vel sæggebukse også, om jeg ikke husker feil!

Les også bakgrunnartikkel om Vegard, Morten og Martin: HERJET I MODERKLUBBEN FOR 20 ÅR SIDEN

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar