66 seire - 15 uavgjorte - 68 tap. Målforskjell: 610 - 635

mandag 20. april 2015

Wienerbrød-skandalen: "Ledelsen taler med to tunger"

Det koker i baillagets spillertropp etter at ledelsen la ut bilde av seg selv, meskende på wienerbrød, midt i den kritiske sesongstarten. 


Ledelsen, representert ved Vegard, Erik og Knut, langet innpå mengder av usunne wienerbrød for å feire 11-2 seieren over Prima FC, noe som i følge baillagets kommentator har gitt seieren en "ekkel bismak av stivnet melis og søt eggekrem"

Baillbloggen vet at flere sentrale spillere på baillaget reagerer sterkt på ledelsens oppførsel, spesielt etter at det før seriestart ble beordret et sunt og næringsrikt kosthold, som ovnstekt laks med dill, presentert på Baillbloggen.

 - Derfor blir det ekstra ille når ledelsen profilerer seg selv på Baillbloggen, med den verst tenkelige maten man kan spise etter kamp, sier en av spillerne.

- En ting er at dette går ut over prestasjonene. Noe annet er signaleffekten dette gir, fortsetter spilleren som i likhet med andre kritiske spillere vil være anonym av frykt for reaksjoner fra ledelsen. 

Spillerrepresentant Morten forteller om et oppgitt lag som forventer en beklagelse fra ledelsen. 
- Nå er jeg ikke noen forkjemper for kostholdsråd selv, men ledelsen taler åpenbart med to tunger. Flere i spillergruppa etterlyser tydelighet. Er dette det? Jeg bare spør, spør Morten som tror wienerbrød-saken kan slå tilbake på ledelsen. 
- Blir et grellt bilde å ha i hodet den dagen smellen kommer.

Baillagets stjerneving, kokk og kostholdsekspert Håvard gir derimot uforbeholden støtte til ledelsens dekadente feiring. 
- Jeg applauderer! Kaffebrød er en av bærebjelkene i vår kultur. Feiring med kaffe og kaffebrød to dager etter en 11-2 seier er helt på sin plass. Sunnhetstyranniet må ikke få trenge gjennom våre skjeggstubber. 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar