66 seire - 15 uavgjorte - 68 tap. Målforskjell: 610 - 635

mandag 27. april 2015

De oransje leder serien for første gang på flere år

Baillan på topp: Morten og Stian ferier tre nye poeng. 
Baillagskverna maler videre.

- Nå er vi serieledere. Det er jammen lenge siden sist, sier Stian etter Bakklandet Baillags heroiske trepoenger på Eberg.

Nå toppet Baillaget riktignok sin tredjedivisjonsavdeling etter første serierunde også, men det er aldri spesielt nyttig å lese tabeller etter bare én spilt kamp.

Etter seks poeng og 14-4 etter to, begynner Bakklandet Baillags åpning derimot å ligne på noe.

- Vi må være et irriterende lag å møte. Vi slår en del langt og motstanderen tenker kanskje at «det der, det går aldri bra», men så scorer vi et par mål likevel. Vi er som en kvern som maler og maler, og til slutt vinner vi, er Kenneths smått alternative analyse av den gode seriestarten.

Atletico Lade, uten innbyttere, åpnet best og ledet etter et lite kvarter på en heldig scoring direkte fra innkast, men Baillaget slo tilbake like etter.

Stians 1-1-scoring var hans andre denne sesongen. Etter pause scoret Kenneth sitt første, før også Vegard ble tomålsscorer i 2015 med det forløsende 3-1-målet. Litt for forløsende, skulle det vise seg.

På slutten gikk serielederen opp i liminga, men Atletico maktet ikke mer enn én redusering.

Seieren var kanskje heldig, men som Morten oppsummerer i Facebook-chat fra bilen etter kampen:

- Vi vant på en middels minus-dag. Og det er en slags styrke det. Jeg gråter ikke, men dette må ikke bli noen hvilepute!

Bakklandet Baillag - Atletico Lade 3-2 (1-1): 0-1, 1-1 Stian (Knut), 2-1 Kenneth (Erik L.), 3-1 Vegard (Stian), 3-2.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar