66 seire - 15 uavgjorte - 68 tap. Målforskjell: 610 - 635

tirsdag 14. april 2015

Sessongstart!

Vi har ventet lenge. Men nå stryker vårvinden atter langs bleke legger. Arkene er blanket ut og man starter igjen på start. 

Vi gleder oss. Det gledes. 

Endelig skal en lang vinters bestrebelser presenteres i den rektangulære manesjen. Onsdagens generalprøve vil gi en pekepinn på hva man kan forvente av baillagets beste menn de kommende månedene. Vi har ventet lenge. Men nå er klokken slagen. 

Spørsmålet vi stiller oss er; hva viser resultattavla når dommeren blåser siste fløyt? Hva kan vi lese bak tallene? Hva har vi i vente?

Det er det dessverre vanskelig å sette fingeren på.

Vi holdt på å si; det må fuglarna vite.

Vi har tidligere rettet en pekefinger mot ledelsens inkonsekvente overstyringskultur. Og ser oss nødt til igjen å rette en pekende finger mot hva som ikke kan beskrives som annet enn strukturelt ansvarsfraskriveri. 

Man må kunne forvente at vinterpausen er brukt godt. At svetten etter tilstrekkelig mengde øvelse ligger igjen garderoben. 

Men det er det altså i dette tilfellet ren gjetning. 

Ledelsen har holdt knyst om ethvert mellomserialt utviklingsarbeid. For ikke å nevne bevelgelser i stallen eller potensielle overgangsrykter. Hvor er summene og kontraktene? 

Vi spør, hvor er lagbildet?!

Kortene er vitterlig holdt tett under skjorta, dekket over av ferieturer til hovedstaden og nye notatbøker. Det må forstås at vi ikke forlanger en ny Lionell Messi, en Zlatan, en Christiano Ronaldo, en Gareth Bale, en Martin Ødegaard, en Neymar eller en Pirlo. Vi har da bena såpass plantet på planeten. Vi ønsker kun en bekreftelse på at vinterpausen er brukt godt. 

For god tid er nettopp god først når den brukes godt. 

Ledelsens ustrategier må og skal dissekeres. Men inntil videre krysser vi fingrene for at åpningskampen vil sukre vinnerkaramellen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar