66 seire - 15 uavgjorte - 68 tap. Målforskjell: 610 - 635

torsdag 16. april 2015

Stor seier - besk bismak

Baillaget kunne ikke fått en bedre start på sesongen. Samtidig sår spillernes restitusjonsvalg tvil om baillagets evne til å avle 24-timersutøveren.

Motstanderlaget ble i gårdagens batalje regelrett feid av banen av målhungrige spillere. Prima FC ga riktignok ikke baillaget hard motstand, men kampen utviklet seg til en god gjennomkjøring hvor mange fikk nedtegnet seg i målprotokollen. Spillerne skal ha ros for å holde fokus og for å stå høyt i samtlige spilleminutter.

Storseieren plasserer dermed baillaget på toppen av tabellen. 

Det er ledelsens ansvar at positive opplevelser forvaltes riktig og omdannes til arbeidslyst for å oppnå flere gode resultater. Et godt resultat skal markeres, deretter analyseres, og så skal blikket rettes framover mot nye utfordringer. 

Det står i læreboka.

Istedet å bli en slik positivitetsmarkør har storseieren fått en ekkel bismak av stivnet melis og søt eggekrem. 

Poenget er ikke her en stabel lune wienerbrød, inntatt i god lagkameraderi for å markere gårdagens innsats. Det er derimot holdningene til den pålagte post-match-oppfølgingen vi snakker om. 

Og de bakenforliggende årsakene til nevnte holdninger. 

Når spillere velger å vifte bort spørsmål om hvorvidt søtbakst er riktig middel for å restitiuere såre ledd og muskler, viser det en holdning som uttryker at seieren er tatt på forskudd; «vi er bedre enn de andre», «gullpokalen er vår» eller «vi trenger ikke øve for å forbedre prestasjonene».

Slike holdninger har fått grobunn gjennom en ledelse som er slepphendt i synet på inntak og godt kosthold. Vi så det samme under alkoholskandalen i fjor, hvor ledelsen distanserte seg fra kjernen og søkte syndebukker i stedet for å gå en runde med sin egen rolle i fadesen. 

Handlingsbevissthet krever holdningsskapende endringsarbeid. Her må ledelsen stå fram som de holdningsagenter de skal være. Man må tross alt feie for sin egen dør for å finne sotlaget. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar