66 seire - 15 uavgjorte - 68 tap. Målforskjell: 610 - 635

tirsdag 28. april 2015

Godt nok

Baillguttene hentet hjem sin andre seier fra Eberg sportsarena.

En uke preget av turbulens og utenomsportslige affærer ga ikke det beste grunnlaget for seriekamp. Men et slitesterkt og fysisk motstanderlag fikk våre gutter ned på jorda igjen, og erstattet målkalas og lørdagsgodteri med tøffe dueller. Baillaget ble i perioder kjørt på defensiven og hadde mer enn nok med å lukke igjen bak.

Men en heldig seier gir også tre poeng.

Det er ikke noe uttalt krav om å underholde gjennom en hel kamp, minus pauseminuttene. Det som kjennetegner et vinnerlag er derimot evnen til å hente hjem poengene selv på dårlige dager. Her har nok baillguttene fremdeles et stykke igjen å gå, det skorter rett og slett på ferdighetene.

Men sett i lys av urolighetene siste uke er dette faktisk godt nok.

Hva som er tilstrekkelig godt vil finnes på en akse innenfor mulighetsrommet mellom kvalitet og effektivitet. Evnen til å finne denne balansen vil være utfordringen framover, men også hva som bør være fokus i ledelsens utviklingsstrategi.

For det er som nevnt ikke noen regel som sier at man må spille teknisk godt. I mangel på ferdigheter kan taktikkeri veie tyngre på vektskålen, og en taktisk seier er teknisk sett like verdifullt som en oppvisning i tiki taka og ballartisteri.

Baillagets flaksbaserte seier var i dette tilfellet riktignok verken eller.

Men like fullt godt nok.


Baillaget har ridd av en bølge av useriøsiteter. Vi er spente på fortsettelsen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar