66 seire - 15 uavgjorte - 68 tap. Målforskjell: 610 - 635

torsdag 11. juni 2015

Finn fem feil

Baillaget røk mandag kveld på årets styggeste tap. Hele 11 ganger måtte ballen hentes ut av nettmaskene.


POSITIVE OFFENSIVE TENDENSER og en gjennomarbeidet strategi tilpasset motstanderen til tross, resultatet kan ikke ses som noe annet enn et sviende nederlag.

** Det er jo ikke håndball vi driver med.

Sentrale A-lagsspilleres forsøk på bortforklaringer av tapet er i denne sammenheng ikke annet enn patetisk.

Å LETE ETTER POSITIVITETER i det åpenbart negative er ikke annet enn selvlureri. Baklengsmålene blir derfor ikke det mest problematiske etter stortapet, det er derimot den manglende evnen til å ta innover seg egne svakheter.
 
Vi hører forklaringer om at dersom keeper og to ekstra utespillere hadde innfunnet seg på Eberg Sportsarena ville tapet vært mindre. Det menes altså at dersom spillergruppen økte med 43 % så ville altså resultatet vært annerledes?
 
LA OSS HOLDE oss for god for tåpelige selvfølgeliheter. Vi kunne like gjerne sagt at vi ønsker at det regner kremboller til jul. For slike fiktive scenarioer henger ikke på grep med realiteten.

** Det kommer nemlig ikke til å skje.

Vi hører videre at dersom førstemålvakten var til stede, ville tapet minket med seks eller syv mål. Hvor disse tallene hentes fra vites ikke. Men viktigere er likevel spørsmålet om hva man ønsker å oppnå ved hevde at sifrene ville minket mellom 55 og 64 % dersom førstemålvakten var på jobb?

** Det er tross alt ikke prosentregning vi driver med.
 
A-LAGSSPILLERNE MÅ GNI tåken ut av egne øyne og se skogen for nettopp bare trær. Feil fokus vil selvfølgelig sende feil signaler til den øvrige prestasjonsgruppen. Det burde være barnelærdom.
 
Fokus på positive tendenser etter en slik kamp er faktisk kun fruktbart dersom man spiller på motstanderlaget.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar