66 seire - 15 uavgjorte - 68 tap. Målforskjell: 610 - 635

mandag 3. oktober 2011

Senket gourmetene

(Bakklandet Baillag - Credo 8 - 4) Til og med dommeren lot seg imponere av Baillagets solide innsats mot byens beste restaurant.

- Dere går tøft på! Dere gir dem ikke mye rom, sa dommeren til Bakklandet Baillag i pausen, og kamplederen så ikke ut til å bli overrasket da han under en munter passiar i midtsirkelen lot seg fortelle at Bakklandet Baillag ligger i opprykksposisjon.

Mandagens kamp ble en real arbeidsseier for Baillaget, som styrte spillet stort sett hele kampen. I kjent stil tok laget kontroll fra start, og presset på med flere avslutninger. Det ble til slutt kaptein Vegard som, etter en smart pasning fra Håvard, satte ballen utagbart mellom beina på Credo-keeperen. Deretter fulgte Erik opp med en skikkelig suser fra midtstreken, lavt ned i hjørnet. En fortumlet keeper rakk ikke å røre seg før det sang i målnettet.

Vegard tegnet seg nok en gang på skåringslisten før Øystein (eller "P-man", som han tydeligvis kalles i kampnotatene) dundret inn siste Baillag-mål før pause. En velplassert redusering fra Credo i sluttminuttene gikk ikke inn på lagmoralen.

- Etter denne kampen er jeg toppskårer, erklærte en offensiv Øystein i pausen.

Og "P-man" fulgte sporenstreks opp med å sette inn 5-1 da spillet startet igjen. Håvard overrasket med å vende av en Credo-spiller og fyre av et krysskudd i samme bevegelse: 6-1. Deretter fulgte en tung periode. Dette har vi sett før i andreomganger. Intensiteten sank og Credo fikk inn noen kjappe reduseringer. Gledelig nok tok Baillaget seg raskt sammen, humøret holdt hele veien og kampen ble styrt inn til 8-4 etter nye skåringer av Øystein og Kenneth.

Vinden som snudde i forrige kamp, fortsetter å blåse Bakklandets vei. Så spørs det hvordan torsdagens kamp går. Både keeper og begge reservekeeperne vurderer forfall, i likhet med flere utespillere. Manglende barnevakt og hummerfiske er nevnt som årsaker. Forhåpentligvis holder Baillaget stilen serien ut, da det står om opprykk. Det er ventet at Baillbloggen vil følge situasjonen tett de kommende dager.
Det knytter seg også spenning til toppskårertittelen. Trioen Øystein, Vegard og Kenneth jakter nå i flokk den skadeforfulgte måltjuven Stian. Jens og Erik trygget ledelsen på assist-listen, men hvem av dem ligger øverst etter siste seriekamp? Følg med!

Kampfakta:
1-0 Vegard (Håvard), 2-0 Erik (Kenneth), 3-0 Vegard (Pål), 4-0 Øystein (Jens), 4-1, 5-1 Øystein (Erik), 6-1 Håvard (Erik), 6-2, 6-3, 7-3 Øystein (Jens), 8-3 Kenneth (Øystein), 8-4.