66 seire - 15 uavgjorte - 68 tap. Målforskjell: 610 - 635

tirsdag 18. oktober 2011

Blog it, baby!

Baillbloggen har utviklet seg til å bli Baillagets 12. mann.


Dagens teknologi gir oss hele verden i vår egen stue. Via internettet oppdateres vi kontinuerlig om børsfall og sultkatastrofer. Tilgang på informasjon er uendelig. En kan selektivt velge å ta til seg det en ønsker. Og en selv kan med et tastetrykk velge å spre hva en har å melde.

Slik har vi blitt kjent med bloggen til Bakklandet Baillag.

Bloggen har rukket å bli så het at du kan steke egg på den. Hva er det som fenger oss slik at vi til stadighet klikker oss inn på baillbloggens nettside?

Fotballen er mer enn gutter og jenter som trosser vær og vind for å springe etter en kule av lær. Er det jakten på en felles drøm? Om hva? Lykke? Baillbloggen har lært oss evnen til refleksjon og ikke ukritisk akseptere middelmådighet.

For bloggen symboliserer mer enn oppdateringen for oss som ikke har anledning til å se kampene. Men også mer enn det rent praktiske med å ha et sted å notere målprotokollen. Bloggen viser at fotballen ruller videre både før og etter fløyta blåser. Vi har funnet tilbake mennesket i oss.

Slik har bloggen utviklet seg til å bli baillagets 12. mann. Fotballen uten fotbloggen er som å ta kjøttet ut av sodden.

Men bloggens introduksjon til bloggosfæren, har også minnet oss om at det er like viktig med "fair blog" som med "fair play".

Sånn sett er ikke bloggen bare riktig, men også viktig.

For som små gryter har sine gleder, har også de største kasserollene behov for sitt fristed.



3 kommentarer:

  1. Herlig bilde...minner om et annet bilde jeg har sett...

    SvarSlett
  2. forskjellen er at her ser du stolen bak spaltisten, hehe.

    SvarSlett
  3. Trodde til å begynne med at bilde kunne vært manipulert, altså hodet til Eirik klippet på Vegards kropp. Men ser ved nærmere undersøking at skjorta ikke er i ferd med å skyte noen knapper...

    SvarSlett