66 seire - 15 uavgjorte - 68 tap. Målforskjell: 610 - 635

tirsdag 4. oktober 2011

Baillaget i medaljekamp

Med minimum et poeng i siste kamp mot Hveita Utd er trenerens målsetning om minimum tredjeplass sikret, med seier vil de oransje for andre gang innta andreplass på tabellen.

Sesongen er inne i uken hvor poteten tas opp i Orkdalen, og den endelige tabellen begynner å ta form. FK Feskbaill er til manges forundring allerede seriemester etter seier mot Chalund i går. Undringen over laget som kom på fjerdeplass i vår divisjon i fjor, var stor under Baillagets oppvarming i går.
- De var vel ikke no særlig gode, undret Jens. Håvard og Knut kunne opplyse at vi hadde vunnet både i fjor og i år mot seriemesterne.
- Vi slo dem vel 4-1, gjorde vi ikke? spurte Knut.
- Vant vi ikke bare med ett mål da? var Håvards svar.

Begge har for øvrig rett, vi vant 4-1 i fjor, og 4-3 i år.

I skrivende stund ligger BBL på en tredjeplass med 21 plussmål (selv om vi vet at det egentlig er 23 pga dommerens telleevner i 17-2 seieren tidligere i år, ikke 16-3 som de offisielle statistikkene viser). Tre poeng bak ligger Rockwool med 17+, og adskillig lettere motstand i siste runde. Med tap for Bakklandet og seier for Rockwool vil det avgjøres på målforskjellen. Med seier for Bakklandet, er andreplassen sikret.

Spørsmålet er, som tidligere nevnt, om oppmøtet blir godt nok til siste kamp. Mulig keepermangel og store hull i forsvaret er begge ganske aktuelle scenarier. Så gjenstår det å se om guttene prioriterer å avslutte en sesongs hardt arbeid med stil, eller om hummerfiske og barnevaktmangel stikker kjepper i hjulene for de oransje.

Følgende spillere har tatt helg: Erik, Stian og Pål.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar