66 seire - 15 uavgjorte - 68 tap. Målforskjell: 610 - 635

torsdag 6. oktober 2011

- Nå er sesongen over, det er i hvert fall en gladsak

Galgenhumoren preget Baillaget-spillerne etter surt tap i årets siste kamp.

Bakklandet Baillag - Hveita United 2-3

Sølvet glapp, og bronsemedaljen henger også i en tynn tråd etter 3-2-smellen mot Hveita United.

Det åpnet nervøst, der til slutt Hveita satte den første ballen bak en som alltid god Audun. Bakklandet kom mye bedre med etter hvert, og hadde flere sjanser før Øystein til slutt fikk spilt fri Kenneth, som relativt enkelt dyttet ballen over linja til 1-1. Øystein hadde flere gode frispillinger, det manglet litt på nøyaktigheten foran mål.

Bakklandet gikk likevel opp i ledelsen før pause. Comeback Kid Thomas startet fra eget forsvar, forserte Hveita-spiller på Hveita-spiller, og avsluttet raidet med å styre ballen lekkert i det borteste hjørnet. En nydelig scoring. Da var det forjent at Bakklandet Baillag ledet 2-1.

Vegards avklaring helt nede i egen boks rett før hvilen gikk i bue over alle, før den endte opp i klypene hos en utrusende Hveita-keeper. Han stoppet ballen ureglementert langt utenfor eget straffefelt. Resultatet av episoden ble verken mål, frispark, kort eller advarsel. Dommeren så ikke hva som hadde skjedd.

Episoden førte til at det falt en del kommentarer fra begge lag da dommeren blåste for halvtid, der de fra Hveita kom klart dårligst ut. Arne fikk sågar beskjed om å dra hjem og gi seg selv seksuell tilfredsstillelse, før han ble fortalt at han "ikke hadde peiling på hvem han køddet med". Hva som skulle skje med Arnes familie, egner seg ikke en gang på trykk.

Bakklandet Baillag åpnet klart best etter hvilen. Igjen var Øystein nest sist på ballen ved flere anledninger, men spesielt etter forspilte sjanser av kaptein Vegard ble det aldri 3-1. Istedet fikk Hveita frispark i farlig posisjon etter en diskutabel episode. Frisparket gikk rett i mål, og Hveita fikk fornyet tro på seier.

De påfølgende minuttene bølget spillet frem og tilbake, med sjanser til begge lag. Etter en lei miss i midtbaneleddet kontret Hveita inn 3-2-ledelsen og Bakklandet klarte aldri å svare.

Surt vær, surt tap. Humøret var så som så, og det var en av dagens beste Jens som slapp de forløsende ordene ut av sin nordtrønderske munn i Matchball Torsdag-praten på sidelinja.

- Nå er sesongen over, det er i hvert fall en gladsak, sa Jens og smilene var igjen tilbake i Bakklandet Baillag-leiren.

0-1, 1-1 Kenneth (Øystein), 2-1 Thomas (Audun), 2-2, 2-3

1 kommentar:

  1. Satan i helvete! Neida...ordne sæ. Hørtes ut som det va en skikkelig sympatisk gjeng dåkker møtt. Kult at backup-spilleran virkelig trår til når vi treng dæm da.

    SvarSlett