66 seire - 15 uavgjorte - 68 tap. Målforskjell: 610 - 635

mandag 10. oktober 2011

Lanserer sjukampfavoritt

Med misunnelse i ord og øyne, lanserte Vegard sin favoritt for den forestående olympiaden. Baillbloggen har snakket med kapteinen, keeperen og fansen.


Baillbloggen tok kontakt med Vegard mandag for å finne ut om han hadde noen tanker foran helgens olymiade. Vegard pendlet fort samtalen over på høyekonkurransen.
- Audun har kanskje litt mye hår på brøstet, men ikke så mye at det skal bli en ulempe i høydestativet.

Videre kunne han fortelle at han også burde anses som en klar favoritt i høyde.
- Jeg var jo veldig god i niende som en del av "spenstgjengen" på Rosten Skole. Tror jeg klarte 1.60 da. Hvis jeg klarer 80 % av det i dag (1.28 red.anm), 30 kg tyngre (veide 100 kg i niende, red.anm) skal jeg være godt fornøyd.

Baillbloggen måtte etter alt dette skrytet fra Vegard ta kontakt med Audun for å høre hans tanker rundt det som skal skje. Audun var ikke fremmed for å spå utfall i de forskjellige grenene. Etter en kjapp titt på øvelsene kom svarene kjapt og lenge.
 - Andreas blir nok hard å slå på høyde, hans høyde og spenst tatt i betraktning. Han er jo kongen på headinger. På 100 metern tror jeg både knut og den spillende treneren bli farlig.

Videre snakker Audun om den avsluttende øvelsen som kan bli både avgjørende og interessant.
- 800 metern blir særdeles spennende. Det blir artig å se hvem som skilter med best utholdenhet. Knut legger ned mange meter på banen. Skal jeg nevne en favoritt der, så er det han. Eventuelt Andreas som får god kondisjonstrening gjennom håndballtreninga.

Fra Oslo kom Eirik, Baillagets største fan (?), med følgende vurderinger etter å ha blitt presentert de forskjellige øvelsene. Han innrømmet glatt at han ikke kjente alle spillerne like godt og at det derfor kanskje var noe unyanserte tanker han gjorde seg. Han kunne også komme med noen betraktninger rundt Vegards lansering av seg selv som høydefavoritt.
-Vegard er god til å kaste liten ball, men teknisk svært svak i høydehopp. Han tjener på sin egen høyde, men behersker kun saksehoppet, og da når man ikke de store høydene selv om man er lang.

På spørsmål om det var noen bakklendere som kunne skille seg ut i enkelte øvelser trakk Vegard  også frem Andreas spesielt.
- Jalla er jo god til å kaste ting langt. Men han har sikkert ikke tatt i et spyd siden åttendeklassen, så der er jeg også favoritt.

Et par øvelser på programmet har vært annonsert litt kryptisk, men det stopper ikke Audun og Eirik fra å gjøre sine vurderinger rundt øvelsene plassering og 400 meter idealtid.
-400 meter idealtid er vanskelig å si noe om. Konseptet er vel at man vinner på flaks? spekulerer Audun. Plassering/presisjon er også en fin øvelse. Vet at Håvard, Vegard og Kenneth har spilt mye shuffleboard på familien i det siste, et spill som har visse likheter. Ser heller ikke bort fra Jens, gitt hans gode plasseringsevner i forsvar.
- På 400 metern blir det vel jevnt dårlig med unntak av Andreas. Og Øystein bør gjøre det godt i presisjonsøvelsen, ut i fra målprotokollen, sier Eirik.

På spørsmål om det er noen grener som publikum spesielt kan glede seg til,  kan det virke som om dette blir en herlig dag for eventuelt skuelystne.
-Høydekonkurransen vil utvilsomt bli den mest attraktive for publikum. Ikke nødvendigvis for kvaliteten på idretten som utføres sin skyld, mener Vegard.
-Det må bli tresteg, sier Eirik. Han ser for seg mange grasiøse hopp. Som svaler, ikke sant, som flyr over marka, utdyper han. Audun er enig med Eirik, som tror tresteg blir et morsomt skue.

Til slutt lurte baillbloggen på om det var noen som utpekte seg som sammenlagtfavoritt.
- Har lyst til å si broren min, superreserven, men realistisk sett, så setter jeg knappene på Øystein, sier Eirik.
- Jens kan nok være en outsider til sammenlagtseieren, sier Audun, som samtidig advarer mot forutsette hendelser. Jeg spår minst tre strekker, avslutter BBLs keeper.
- Audun er favoritt sammenlagt. Den Fosenkroppen skal vi andre lengte lenge etter. Veltrent og strøken! 

Så gjenstår det å se da.







Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar