66 seire - 15 uavgjorte - 68 tap. Målforskjell: 610 - 635

torsdag 4. september 2014

Knepent, men ikke urettferdig tap for Baillaget

Kampen som kanskje flest så frem mot i årets serie, ble til slutt en skuffelse til tross for spillemessig bedring.

Etter den flaue forestillingen sist kamp, hadde ledelsen på forhånd blitt enig om at en liten peptalk før kamp var på sin plass. Budskapet var mer eller mindre at alle må jobbe for hverandre, og alle må gjøre sin del av jobben. Det ble også lagt vekt på at vi ikke bare skal sparke ball, men også spille, og fremfor alt ha det moro.

Og det kunne se ut som om det hjalp. Baillaget trillet mer ball enn på lenge, og lagdelene stod tett i banen. Dette førte til at vi flere ganger i løpet av første omgang klarte å bryte motstanderen høyt i banen. Noe som 1-0 målet var et resultat av; Vegard stjeler ballen midt på banen, når motstanderen er på full fart fremover, og skaper en 4 mot 1-situasjon. Ballen går ut til Morten på kant, som slår inn foran mål hvor Martin og Stian er alene med keeper. Martin får etter litt krøll satt ballen i nota.

Fosenborg utligner like etter, men noen minutter før pause blir Martin felt rett innenfor straffefeltet. Straffen setter han sikkert i mål.

I pausen er det enighet om at dette er greit, men kan bli bedre. Men i andre omgang er det Fosenborg som tar kontrollen og styrer kampen, og ganske raskt tar de ledelsen 2-3. Baillaget klarer å kjempe seg litt tilbake i kampen, og Martin felles igjen innenfor straffefeltet. Igjen sender han keeperen til siden, og setter ballen sikkert midt i mål. Men dette hjalp lite, for kampen ble avgjort da Fosenborg for andre gang i omgangen kom alene med Audun.

Resultatet var vel greit det.

Likevel var det kanskje Knut Magne som stjal mest oppmerksomhet da han måtte ut med en stygg skade midt i andre omgang. Bloggen følger utviklingen.

1-0 Martin (Morten), 1-1, 2-1 Martin (straffe), 2-2, 2-3, 3-3 Martin (straffe), 3-4.