66 seire - 15 uavgjorte - 68 tap. Målforskjell: 610 - 635

tirsdag 16. september 2014

Da bloggen gikk i svart

Daglig leder Erik mener 9-1-tapet mot Matiq ikke var verdt å bruke noen bokstaver på. Nå maner han til bedre humør i sesongavslutningen.

Sånn så bloggen ut på mobil fra
tidlig fredag til tirsdag morgen.
Nå virker det som det
pinlige 9-1-tapet
endelig er fordøyd. 

- Opptredenen og innsatsen i sist kamp var ikke verdt å bruke ord på, sier Erik om det skandaløse 9-1-nederlaget i forrige uke.

«All time low» 

Etter kampen valgte bloggen et helt spesielt grep. Noe som aldri er blitt gjort før. Hele nettsida ble lagt i sort, bortsett fra et par ørsmå oransje lysglimt.
- Hadde vi sluppet inn ett mål til, hadde det kvalifisert til en tangering av det verste tapet i Bakklandet Baillags historie, men i de andre kampene vi har tapt skikkelig mye, har det alltid vært mot en motstander vi i utgangspunktet kunne tapt mye mer for. Og vi har i de kampene tross alt levert god innsats som lag - og holdt humøret oppe. Derfor er dette «all time low», sier Erik.

Kaller tilstanden en bølgedal

Nå håper han humøret stiger betraktelig foran de tre siste kampene i årets sesong.
- Det virker som vi er i en bølgedal hvor alt kan gå galt. Først og fremst må vi få opp humøret og lysten. Det virker enten som alle skal gjøre alt selv eller at flere er redde for å gjøre feil. Ingen av delene fungerer særlig godt, sier han.
Bakklandet Baillags neste kamp er mot LKSK Fotball førstkommende torsdag.


2 kommentarer:

  1. 1-9 er jo stygt, men dere reiser dere. Hvor gode var Matiq? Vi møter dem i morra. Bør vi være bekymret? Fosenborg.

    SvarSlett
    Svar
    1. Ingen grunn til bekymring, bør være grei skuring

      Slett