66 seire - 15 uavgjorte - 68 tap. Målforskjell: 610 - 635

torsdag 6. oktober 2016

Knuts store kveld da Baillaget var tilbake på vinnersporet

Kanskje de tre viktigste: Omsider dukket også Audun opp,
og stengte buret så å si. Arne tok støyten i starten, mens
Knut scoret tre mål, i sin beste Eberg-kamp.
- Vi var heldige med at de ikke var så fryktelige gode da, sier tremålsscoreren ydmykt.

Og det har han egentlig veldig liten grunn til i være.

- Dette er den beste kampen Knut har spilt her på Eberg, mener forsvarsbauta Pål. Og hvor dårlige er egentlig NCC? De har spilt uavgjort mot Vådeskudd, som Bakklandet Baillag tapte 3-1 mot, og de har slått både Fosenborg og Mellomveien - to av topplagene i divisjonen.

- De var litt uryddige i stilen her i dag, akkurat som vi også kan være noen ganger, sier toppscorer Stian tørt.

Mot NCC var Bakklandet Baillag alt annet enn uryddige, kanskje bortsett fra i noen hektiske åpningsminutter. Audun rakk ikke kampstart, heroiske Arne måtte vokte buret, og selv om De oransje selv skapte en rekke sjanser i starten, sto det 0-1 etter at NCC scoret på den ene sjansen de fikk i åpningen. Med det resultat at Arne måtte ta en timeout med tydelige smerter i hodet.

- Jeg fikk den rett i øyet, lyder hans egen forklaring.

Så startet Knut showet. Først tilrev han seg ballen inne i feltet foran en sjokkert keeper. 1-1 ble presset over linja. Så økte han til 3-1 etter at Stian hadde scoret på et av Auduns presise langpasninger - på hodet - før han scoret igjen til 5-2 i andre omgang. Nærmest ekte hat trick.

- Det beste med å score tre er at jeg ikke blir helt Riegelhuth i feiringa, sier Knut, som sto med kun ett før onsdagens store match.

- I dag var Knut banens beste, by far, mener Morten.

Morten selv fikk æren av å sette inn De oransjes siste (nok en kanon!), etter at også Vegard scoret. Uten at vi skal si så mye mer om akkurat det målet, men det var jo et drømmemål, ja, kanskje det beste målet som er scoret i hele verden. På direkte frispark han selv skapte, skrudd på skrått nede i hjørnet. Med venstreslegga.

- Jeg og Stian holdt på å flire oss ihjel på sida. Tenk om du hadde fyrt av en slapp fomler. Det hadde sett så dumt ut. Og så så det bare helt Ronaldo ut, sier dagens mann Knut. Som burde vite hva han snakker om.

Nå venter to kamper på to dager på Bakklandet Baillag, i det som ser ut som tidenes sesongavslutning.

- Dette blir som en festival. Vi gleder oss, sier Arne, med klar stjerne i boka etter å ha tatt støyten i mål noen minutter onsdag.

Bakklandet Baillag - NCC - 6-3 (3-1): 0-1, 1-1 Knut (Stian), 2-1 Stian (Audun), 3-1 Knut (Stian), 4-1 Vegard, 4-2, 5-2 Knut (Pål), 6-2 Morten (Stian), 6-3.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar