66 seire - 15 uavgjorte - 68 tap. Målforskjell: 610 - 635

onsdag 12. oktober 2016

Jonny sendte storkampen direkte

Baillaget ble sendt direkte: Her kan du gjenoppleve nesten 20
minutter baillagsfotball, i storkampen hvor De oransje
dessvere ble noen hakk for puslete. Takk til Jonny.
For første gang i historien er en Bakklandet Baillag-kamp sendt direkte på Facebook.

Dessverre fikk ikke kameramannen med seg de første gode baillagsminuttene, men han fikk med seg dessverre den pene 2-1-reduseringen.

Du kan bla deg frem til ca. 2.30 i denne videoen og se målet en gang til:

Her reduserer Vegard til 2-1 på lekkert vis!

Da var De oransje med i kampen igjen, og da lagene gikk til pause var stemningen god. Dessverre tapte Baillaget hele 6-1 til slutt.

Studerer du de tre videoene som nå ligger lagret på Bakklandet Baillags Facebook-side, finner du ut at resultatet er noe flatterende. Bakklandet hadde mye ball, skapte flere store sjanser, men ble ikke effektive nok foran mål. Der var Mellomveien minst noen hakk for gode, dessverre.

Og dessverre kan årets sesong tangere fjorårets svake 4-1-7-resultat (seire, uavgjorte, tap). Med seier i kveldens siste oppgjør, mot Fosenborg, kan likevel en del rettes opp og det vil bli lagets nest beste sesong i 3. divisjon.

- Når det gjelder kampen i dag er det verdt å merke seg at alle målene kommer i par. Med ett minutt i mellom seg. Vi må få opp moralen! Heldigvis ny sjanse allerede i morgen. Bare å glemme den kampen her! er Håvards offensive innstilling før kveldens match.

- Det hadde ikke vært umulig om vi hadde etablert spill langs bakken. Da runda jeg ved et par anledninger. Lettere der. Men lomper som spretter... Bare å plukke ned for midtstoppere det, er Mortens noe mer selvransakende oppsummering av 6-1-tapet.

PS: Det må ha vært publikumsrekord for en BBL-kamp på Eberg. De oransje stilte med to (!) fans, inkludert skadde Arne, mens Mellomveien bladde opp nesten ti supportere. Her må også fansen gå i seg selv.

Bakklandet Baillag - Mellomveien 1-6 (1-2): 0-1, 0-2, 1-2 Vegard (Martin), 1-3, 1-4, 1-5, 1-6. Gult kort: Audun.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar