66 seire - 15 uavgjorte - 68 tap. Målforskjell: 610 - 635

mandag 10. oktober 2016

Spår ni mål i toppoppgjøret



Mellomveiens midtstopper Aksel, og lagleder Nikko, sent lørdag kveld under oppladning til tirsdagens match.


Overgangsrykter, nonchalant stil, ballett og mannsmarkering. Mellomveiens målfarlige keeper Elling snakker ut før oppgjøret mot Bakklandet Baillag tirsdag. 

- Hvordan er ståa i Mellomveien-troppen?
- Årsbeste sist, mot Fosenborg, grønne streker mellom hver og en av oss på kjemimåleren. Uhyre god stemning i etterkant, en stemning som har vedvart resten av sist uke. Fem forskjellige målscorere. Skikkelig lagseier. Synd Fosenborgs sentrale midtbanemotor Erik Lånke Solbu måtte se kampen fra sidelinja, men for en oppvisning han ble vitne til fra gamle kompiser, forteller Elling som også har ferske overgangsrykter å by på, som bør vekke oppsikt i ligaen. 
- Det ryktes at Erik melder overgang neste år. Ikke bekreftet. Han viste uansett storsinn ved å være glad på undertegnedes vegne, ved scoring.
  
Til tross for formtopp i troppen, avslører Elling av oppladningen til det som burde ha vært seriefinalen, ikke har vært optimal. 
- Ulempen i inngangen til denne kampen er at lagleder Nikko ble drukket ut på lørdag, med store deler av troppen på slep. Nikko selv har en mer tilbaketrukket managerrolle, men det er nok flere andre som er glade for at denne kampen ikke kom på en mandag. Dette gir nok ikke utslag for vår toppscorer Erlend - som trener som en toppidrettsutøver - men muligens på den mer bakoverlente stammen i vårt faktiske pøblag. Ellers er nok motivasjonen upåklagelig. Vi ser på denne kampen som et absolutt høydepunkt. Frost, flomlys, prestisje!

- Har dere studert Baillaget i forkant av bataljen? Hvilke tanker gjør dere dere om motstanden?
- Vi tenker jo vårt om motstanderen, men ønsker først og fremst å spille vårt eget spill. Er forberedt på å mannsmarkere en lite mobil, men avslutningssterk, Morten. Heldigvis har vi et meget godt drillet stopperpar i Aksel og Trond, som avløser og dekker opp for hverandre i noe som ofte skaper sterkere asssisasjoner til ballett enn fotball.

På grunn av en lei håndskade vil Elling, som vanligvis vokter buret, sannsynligvis spille ving i oppgjøret. Dermed sank den giftige spilleren ned fra 158,50 til 5,20 i odds som første målskårer. 
På spørsmål om kampforløpet, spår Mellomveiens nye goalgetter  høyt press fra deres side, kombinert med kjapt kombinasjonsspill. 
- Noe som tar tunge forsvarere på senga. Samtidig som at vi satser på at Audun i mål har en dag under pari, selv om vi egentlig kun ønsker ham det beste. Tror det blir mange mål, som seg hør og bør.
- Resultat?
- 6-3 til Mellomveien. Hederlig resultat for Baillaget. Tipper flere mål fra både Erlend og Jon på topp. Får vi med Eirik Bongård denne gangen? Gjorde sterk kamp sist fra kanten. La dere heller ikke lure av våre sentrale midbanespiller Jørgens noe nonchalante stil. Han holder hodet kaldt!

SISTE: En kakk i ryggen gjør at Elling er usikker før møtet mot Baillaget. Baillbloggen følger opp saken.

Målfarlig: Elling er en av oddsmakernes favoritter til å putte første mål under tirsdagens kamp.




1 kommentar:

  1. Fin artikkel, men vi må legge inn noen saksopplysninger vedrørende Fosenborg-Mellomveien.

    Det er rett at vi manglet Erik Lånke Solbu. Men i tillegg var heller ikke Erling Neerland Lone eller Øyvind Bjørgum med. Uten tre av våre beste spillere, ble det for store mangler. Og når resten av vår (aldrende) spillergruppe leverte et historisk lavmål både offensivt og defensivt, ble resultatet deretter.

    Vi tapte fortjent mot Mellomveien, men resultatet forteller ikke sannheten om styrkeforholdet mellom klubbene.

    Fosenborg gleder seg til kamp i morgen. Så får vi se om laget viser seg fram fra en bedre side mot Bakklandet.

    SvarSlett