66 seire - 15 uavgjorte - 68 tap. Målforskjell: 610 - 635

tirsdag 11. oktober 2016

Her ligger toppscoreren under Slaget på Eberg

Lover reisebrev fra Lofoten ved sesongslutt. 
Toppscorer Stian går glipp av de to siste kampene av årets sesong. 
Fra boblebadet på hurtigruta forteller han at bakklandetfeberen rider i nord. 

- Rødbrygga i Stokkmarknes viser toppoppgjøret fra Eberg i kveld og i morgen er alle billettene til BBL-arrangementet på Anker Brygge revet vekk allerede. Bakklandetfeberen rir i nord, skriver han.

Stian er ikke den eneste som går glipp av sesongavslutningen. Pål er usikker, med sykdom. Knut Magne sliter med en vond ankel, og klarer knapt å gå. Kenneth er på ferie på de samme traktene som Stian, mens Arne fortsatt har smerter etter smellen sist. 

Forbud mot fotball i to uker grunnet smellene jeg fikk i hodet sist kamp. Noen små blødninger, hevelser og annen faenskap som gjør at jeg ikke får lov til å ta sjansen på å spille. Om det kommer en albue i hauet så kan det fort bli større skade dessverre. Det er helt forjævlig egentlig. Har så sjukt lyst til å spille at det nesten ikke går an, forteller Arne, som likevel er såpass at han blir tilskuer i kveld.

- Kommer selvfølgelig som publikum - skulle bare mangle!

Baillbloggen ønsker alle god bedring!

Nyter tilværelsen: Toppscorer Stian skulle gjerne ha bidratt i kveldens batalje mot Mellomveien, men nyter samtidig den voksne ferieformen på hurtigruta - i god BBL-ånd!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar