66 seire - 15 uavgjorte - 68 tap. Målforskjell: 610 - 635

torsdag 13. oktober 2016

Knepent tap etter festfotball i finalen. Og nå blir det bankett!

Dommeren må med: Om Ebergs kuleste dommer stiller på banketten 29. oktober
er usikkert, men de fleste baillagspillerne beundrer den blide dommeren med
den rause jakka. - Jeg bare elsker han dommeren der, mener for eksempel Arne.

Det er bare å sette av lørdag 29. oktober. Sesongen skal feires!

Den ble nemlig avsluttet med mange brede glis. Mye pent spill gir håp om opptur i 2017. Har vi sett egentlig så mange pasninger i en Bakklandet Baillag-kamp noen gang? Til tider gnistret det av angrepsspillet til De oransje. Det er umulig å undervurdere innleide Kims innsats, men de offensive bærebjelkene, de som spiller kamp etter kamp på iskalde Eberg, bidro i aller høyeste grad:

* 1-1-scoringen til Morten kom etter en nærmest ferdigscora pasning fra Erik - tidenes assistkonge i Bakklandet Baillag.

* 3-2-reduseringen kom etter litt klapp og babb mellom aktive Knut og Morten.

Så hører det med til historien at det raknet litt her og der i tillegg, men både 5-3 og 5-4 kom etter kombinasjonsspill:

* Vegards 5-3-mål var av det pussige slaget. Var det innlegg eller skudd? Inn gikk den i hvert fall, med venstra helt borte i hjørnet, etter eksepsjonelt pressarbeid av Knut.

* Og plutselig reduserte Bakklandet Baillag nok en gang. 5-4 kom etter ballvinning av Morten, som fant Håvard, pasningen tilbake satt som den skulle og Vegards venstrefot kunne score sitt tredje på to dager, og det fjerde på rad!

Så slo dommeren av lyset på Eberg for denne gang. Mange tap, javel, men de to siste kampene mot erkerivalene Fosenborg og Mellomveien har vært positive, tross alt.

Og festen? Den kommer baillbloggen garantert tilbake til.

Bakklandet Baillag - Fosenborg - 4-5 (1-2): 0-1, 1-1 Morten (Erik L.), 1-2, 1-3, 2-3 Morten (Knut), 2-4, 2-5, 3-5 Vegard (Morten), 4-5 Vegard (Håvard). Gult kort: Vegard

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar