66 seire - 15 uavgjorte - 68 tap. Målforskjell: 610 - 635

fredag 23. september 2016

Oldboysligaen neste?

Etter nok en frustrerende kamp mot et lag vi selv mente at vi burde slått, ble spørsmålet om Oldboysligaen fremmet av en "gammel kjenning".

I løpet av 1.omgang, når stillingen fortsatt var 0-0, var det pause i kampen på bane B. Dommeren her var Hallgeir Lund, som vi tidligere har stiftet nærmere bekjentskap med gjennom bloggen. Han kom bort til Erik og Kenneth, som for anledningen stod på sidelinjen, og kommenterte; "Det blir vel ikke noe mål med de beste på benken?".

Like etter dette sendte Morten Baillaget i ledelsen, med et mål selveste Gøran Sørloth ville vært stolt av. Men derfra og inn raknet det litt. Motstanderen skåret tre mål, alle mulig å avverge for laget, men tullefeil gjorde at det nå engang ble slik det ble. Baillaget skapte nok sjanser til å både redusere, utligne og ta seieren, men ubesluttsomheten og unøyaktigheten ble nok en gang for stor til å gi tellende resultater.

Etter kampen, når de aller fleste blåoransje var gått, var det nevnte Hallgeir Lunds oppgave å rydde litt på Eberg Arena. Han lurte på hvordan det hadde gått, hvorpå vi skuffet måtte fortelle at det nok en gang ble tap. "Kanskje dere burde vurdere Oldboysligaen til neste år? Like morsomt, men med litt lavere tempo". Daglig leder mente at det sitter litt langt inne å melde seg på i denne aldersklassen, mens Arne mente at "det er artigere å slå 20-22 åringer en gang i blant".

PS: Legenden Øystein var for anledningen tilskuer på Eberg.

Energy Boys - Bakklandet Baillag 3-1 (2-1): 0-1 Morten (Pål), 1-1, 2-1, 3-1 Gult kort: Håvard og Knut Magne