66 seire - 15 uavgjorte - 68 tap. Målforskjell: 610 - 635

Måtte slite mot tabelljumboen, men fortsatt ubeseiret i de nye lekre draktene

To pene mål: Knut Magne og Vegard scoret målene i det
somble en opphentingens kamp, for andre gang på rad.
- Det må være noe med de draktene her, mener forsvarsbauta Pål.

De ikke altfor gasjerte baillagetspillerne kunne koste på seg å være litt blærete før oppgjøret mot NTNUI sent søndag kveld. Etter en flott start på høstsesongen, sto De oransje med to seire på to kamper, begge i de nye lekre draktene. Vi så det allerede på oppvarmingen. Det ble aldri noen organisert form over forberedelsene, isteden brukte Bakklandet Baillags spillere minuttene før kamp til å plassere noen baller i krysset på den store oppvarmingsbanen. Keeperstjerne Audun brydde seg ikke mer enn at han møtte opp bare sekunder før avspark, uten leggbeskyttere.

De første minuttene av kampen fortsatte litt i samme tralten, med litt for lave skuldre på seiersvante spillere.

Da 0-1 ble 0-2 var det på tide å brette opp ermene.

Og det gjorde Bakklandet Baillag.

Først reduserte Knut Magne etter iskaldt forarbeid av kapteinen. Utover i omgangen produserte Baillaget flere sjanser, men lå likevel under ved pause.

2. omgang begynte som den første slutta, med ganske massivt BBL-press. Likevel, alle kan takke en opplagt keeper - i lånte leggbeskyttere - for at det ikke ble flere mål imot.

Og med siste spark på ballen reddet kapteinen poenget, etter heroisk forarbeid av Morten, og en lang kastarm fra keeper Audun.

At dette er NTNUIs første poeng, bør ikke bekymre altfor mye, ifølge Stian.

- Morten er blitt Facebook-venn med midtstopperen deres. Ifølge han har de vært ekstremt uheldige som ikke har flere poeng. Det har vært mye stang ut isteden for stang inn i helt jevne kamper.

For Bakklandet Baillag fortsetter rekken uten tap, nå tre på rad.

- Det må være noe med de draktene her, mener Pål.

- Og så er det deilig at det er vi som kommer tilbake i kampene. To kamper på rad nå. Tidligere var det helt motsatt. Før kunne vi jo finne på å lede 4-0 og spille uavgjort, sier Kenneth.

Bakklandet Baillag - NTNUI 2-2
(1-2): 0-1, 0-2, 1-2 Knut Magne (Vegard), 2-2 Vegard (Morten).