66 seire - 15 uavgjorte - 68 tap. Målforskjell: 610 - 635

onsdag 14. september 2016

Skuffende festkveld

Rammen var satt med flomlys, perfekt temperatur og tilskuerrekord for Baillaget. Alt lå til rette for at man skulle skinne om kapp med mer profilerte lag i Champions League. Men de blåoransje skuffet de fremmøtte og gikk på et knepent tap i høstmørket.
Tilskuerne: Isak (skyggen), Torgeir, Vegard (C),
 Erik og Jonny (bak)

Tribunen var spekket med hele 5 tilskuere, tre mer enn undertegnede forventet. Jeg hadde nemlig bare tatt med to klappstoler. Og stemningen like før kampstart og de første 10 minuttene var upåklagelig. Medbrakt te, med ekstra sukker, og ei lommelerke med aquevit gikk på rundgang blant tilskuerne. Heiarop og oppmuntringer runget over Eberg, og kastet ekko i boligblokkene rundt stadion.

Men allerede tidlig i 1.omgang ble det tydelig at Baillaget kanskje ikke var helt påskrudd, enkelte spillere virket sågar uinteressert der de stod med hoftefeste allerede i løpet av det første spilleminuttet. Da hjalp det heller ikke at FK Vådeskudds spillere virket desto mer på, og tidlig la BBL under tøft press på motstanderens halvdel. Også innbytterne til Baillaget la kanskje merke til at innsats ikke var på topp, da Morten etter 5 minutter begynte å mane frem bytter.

Tilskuerne begynte også tidlig å diskutere den blåoransje taktikken. Temaer som presshøyde, avstand til motstander, samt fravær av temperament og bruk av fysikk ble hoderistende debattert.

Og når Vådeskudd i løpet av to minutter gikk opp til en tomålsledelse, ble argumentasjonen hyppigere og mer og mer oppgitt. Heiarop og oppmuntringer ble også oftere avløst av hånlige rop mot motstanderens til tider håpløse avslutningsforsøk.

Da hjalp det på stemningen at Knut Magne fikk kranglet ballen så vidt i mål, og med ca 5 minutter igjen av omgangen, øynet de fremmøtte en utligning før pause.

Utligningen kom aldri, og lagene gikk til pause på 2-1.

I andre omgang kom Baillaget mer med i kampen, uten at det ga de helt store målsjansene. Men mot slutten av omgangen ble det litt mer liv, både på banen og på sidelinjen. Til dels store sjanser ble skuslet bort, av og til pga slurv og fomling med ball, og av og til kanskje på grunn av egoisme og tanker på egen vinning i forhold til mål- og assisttabellen. Det ble også temperatur på tampen, da flere spillere på sidelinjen prøvde å bytte inn friske bein i håp om en utligning. Men når ingen vil ut, kan ingen komme inn. Midtstopper Arne etterlyste også bytter da han så at de tre på benken var Kenneth, Vegard og Pål. For ordens skyld; bare Stian av dagens aktive står med flere mål enn Vegard og Kenneth.

Bakklandet Baillag - FK Vådeskudd 1-2 (1-2): 0-1, 0-2, 1-2 Knut Magne (Vegard)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar