66 seire - 15 uavgjorte - 68 tap. Målforskjell: 610 - 635

Nytt ekkelt tap: Kenneth, Stian og Vegard, alle fotografert
av undertegnede, må bruke sommeren godt; nå har de
oransje tapt fem kamper på rad.
Verken Kenneth, Stian eller Vegard vet hvorfor Bakklandet Baillag nå står med en av sine verste tapsrekker noen sinne.

- Det er bare helt utrolig irriterende at vi ikke vinner denne kampen. Det skal ikke være mulig, sier Stian, som nok en gang scoret mål.

Det hjalp så lite i en kamp Bakklandet Baillag åpnet småshaky, før de oransje tok fullstendig over:

Først lagde Øystein 1-0 i comebacket etter et lite raid av Morten. Så økte kaptein Vegard etter nok et godt forarbeid av Morten før Stian etter hvert la inn foran mål. Så sprakk det totalt igjen.

2-0 ble til 2-3 i løpet av noen skrekkelige minutter på slutten av omgangen. Det var ikke før et godt stykke inne i den 2. at Bakklandet Baillag nærmet seg Skanskas mål igjen.

Først økte en av Baillagets erkerivaler til 4-2 før et langt innkast av Vegard nådde helt inn til Stian i boksen. Avslutningen var lekker, de oransje var med igjen, men i det hasardiøse forsøket på utligning punkterte Skanska kampen.

- Vi skal ikke tape dette her. Jeg forstår det ikke, sier kaptein Vegard og får støtte av Kenneth.

- Merkelig kamp, rett og slett, mener han og er helt på linje med Knut.

- I denne kampen klarer jeg ikke å sette fingeren på hva som var galt, er dommen hans i Bloggbilen på vei hjem fra kamp.

Fasiten er uansett at Bakklandet Baillag tar sommerpause med to seire og fem nederlag - i en historisk svak tapsrekke. Det krever samling i bånn etter ferien.

BAKKLANDET BAILLAG - SKANSKA 3-5 (2-3):
1-0 Øystein (Morten), 2-0 Vegard (Stian), 2-1, 2-2, 2-3, 2-4, 3-4 Stian (Vegard), 3-5.