66 seire - 15 uavgjorte - 68 tap. Målforskjell: 610 - 635

Det måtte «ei rævv» til for å snu kampen

Sjekk dette jubelbildet: Martin (2 mål, 2 assist) og
Kenneth (2 mål, 1 assist) sto bak det meste i
Bakklandet Baillags imponerende 5-2-seier.
- Dette viser at vi aldri gir oss, sier daglig leder Erik.
Bakklandet Baillag fortsetter den imponerende poengfangsten.

Nå har ikke laget tapt siden 14. mai. Mandagens overbevisende seier er den sjette (!) kampen på rad uten tap.

Det så riktignok lenge ut til å gå mot nok et uavgjortresultat i høstvinden på Eberg mandag kveld. De oransje ledet oppskriftsmessig (BBL har ledet 1-0 i 6 av 8 av årets kamper) ledelsen, før de unge Energy Boys-gutta slo hardt tilbake. 1-0 ble både 1-1 og 1-2 før pause, og det tok lang tid før det skjedde noe foran det unge lagets mål.

Helt til Martin utlignet til 2-2 og så snudde baken til og sørget for 3-2-ledelse bare noen minutter før sluttsignalet.

Det som skjedde deretter kan best beskrives som den berømte ketsjupeffekten. Anført av en meget god Kenneth, som for øvrig ble byttet inn rett før 3-2-målet - pluss i boka til Arne som taktisk smart viket fra sin venstrevingposisjon - føk det inn to scoringer til.

- Vi er blitt et lag som aldri gir oss. Dette er så deilig, oppsummerte Erik.

- Det måtte ei rævv til. Jeg scora med rumpa! er Martins kommentar til den imponerende snuoperasjonen.

Bakklandet Baillag - Energy Boys 5-2 (1-2): 1-0 Kenneth (Erik Lø.), 1-1, 1-2, 2-2 Martin (Kenneth), 3-2 Martin, 4-2 Kenneth (Martin), 5-2 Morten (Martin).