66 seire - 15 uavgjorte - 68 tap. Målforskjell: 610 - 635

torsdag 11. juni 2015

Det tar på å være reserve...

I de siste kampene har ledelsen sett seg nødt til å hente frem gamle baillagshelter fra glemselen, og kveldens kamp er intet unntak. Andreas, som var med de to første sesongene, er blitt støvbørstet og meldt kampklar. Så får man håpe at han ikke lider samme skjebne som Håkon.

Vond fot (v)
Baillbloggen møtte tilfeldigvis Håkon på Sircus shopping sist lørdag og slo av en prat over en kopp cortado. Etter den sedvanlige småpraten, diktert av sosial kotyme, penset samtalen inn på hvordan det gikk med foten. Håkon måtte som kjent gi seg etter å ha vrikket ankelen etter en sklitakling fra benken.

- Jeg gikk med krykker i 4 dager, kunne superreserven fortelle. Det hadde gått fint å sykle hjem etter kampen, og kun litt smerter samme kveld. Dagen etter våknet han derimot med en ankel tre ganger normal størrelse. Et besøk til legevakten kunne heldigvis avkrefte brudd eller mer alvorlig skade. Samtidig kunne han også fortelle at en slik skade kanskje har andre utfordringer enn tidligere, da han for tiden er hjemme med barn i pappaperm:

- Litt vanskelig å forklare at pappa har vondt i foten til en ettåring.

Vi håper Andreas slipper billigere fra comebacket.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar