66 seire - 15 uavgjorte - 68 tap. Målforskjell: 610 - 635

mandag 21. mai 2012

Småampert etter poengdeling

Bakklandet Baillag - Rambøll 5-5 (4-2): Manager Vegard må få tilbake humøret blant spillerne etter at en klar ledelse glapp nok en gang.

Etter 5-5 og uavgjort mot Rambøll dreide diskusjonen seg om hvorvidt det var lov å være skuffet eller ikke.

- 5-5 og morsomt for den nøytrale tilskuer i hvert fall, mente Jens.

- Ja, men det må da være lov å være litt irritert i ti minutter etter at vi mister den seieren her, mente Arne.

- Jo da, men det er bedre å vise det på banen enn etterpå, kontret Jens.

Og sånn fortsatte kommentarene å hagle, før alle var enige om at ett poeng tross alt var bedre enn ingen, og at Rambøll faktisk var nærmest 6-5 på slutten.

God start igjen
Som vanlig åpnet Bakklandet Baillag best. Angrepsduoen Martin/Øystein begynner å kjenne hverandre godt nå, og de to sto bak den første scoringen. Øystein var sist på ballen, med hodet, etter å ha lekent blitt spilt frem, også på hodet, av Martin.

Sistnevnte var selv sist på ballen, da han scoret etter flott forarbeid av Jens: 2-1. Så scoret Erik D. årets første mål, da han enkelt satte inn en retur etter et hardt skudd fra navnebror Erik L.: 3-1. Det sto hele 4-1 da Håvard var så tøff i en duell at det førte til forarbeid til Øysteins andre scoring for dagen.

Rambøll scoret på et billig frispark og reduserte til 4-2 rett før pause, men på sidelinja var optimismen stor. Som alltid.

Ledelsen glapp
Baillaget-spillerne virket ikke helt skjerpet fra start i 2. omgang, og det rakk å bli 4-4 før Martin bare minuttet før slutt sendte de oransje i føringen med 5-4. Da trodde alle at årets fjerde seier var sikret.

På slutten bølget spillet frem og tilbake, med vel så farlige Rambøll-angrep som oransje. 5-5 ble satt utagbart i nettet bak keeper Audun, og Bakklandets spillere måtte innse at seieren glapp helt på slutten.

Etter kampen ble også de forspilte sjansene diskutert, og alle var enige om at det nå trengs terping foran mål i form av en treningsøkt. Med to uker til neste kamp på Eberg burde det være god tid til det.

Bakklandet Baillag - Rambøll 5-5 (4-2): 1-0 Øystein (Martin), 1-1, 2-1 Martin (Jens), 3-1 Erik D. (Erik L.), 4-1 Øystein (Håvard), 4-2, 4-3, 4-4, 5-4 Martin (Erik L.), 5-5.