66 seire - 15 uavgjorte - 68 tap. Målforskjell: 610 - 635

onsdag 9. mai 2012

El Magico

Baillagets nye skåringsmaskin fornekter seg ikke. Men selv ikke Martin kan trylle helt på egen hånd.

Tallene snakker for seg selv. 13 mål på 3 kamper, 10 mål mer enn samtlige av Baillagets øvrige mannskap. Kalkulatoren viser svimlende 81,25% av målprotokollen.

Signeringen av Martin er en ubetinget suksess. Og Martins ferdigheter er udiskutable. Det har vi fått nok av beviser på. Hele 13 av dem. Spørsmålet er heller hvordan få suksessen til å vare. Hvordan forhindre at snubletråder spenner ben under Martins eksekutøregenskaper? Her ligger Baillagets utfordring. Vi forventer en klar strategi fra trenerapparatet.

For heller ikke Martin, Magikeren med stor M, fungerer uten sine medspillere. Som Harry Potter er også han avhengig av sine tryllestaver. Enhver organisme er som kjent kun så god som sitt svakeste ledd.

For hvordan det gikk nå med den druknende mannen som fikk slengt ut en kam til seg, og ble bedt om å greie seg selv?

Løsningen er ingen hokus pokus: vi må spille hverandre gode. Vi må fortsette å spille Martin god. Nøkkelen er allerede i låsen, vi trenger bare å vri den rundt.

For et perlesmykke skal visselig ikke gjemmes i skuffen. Men selv om diamanter er aldri så blanke som når de poleres, så pusses de ikke av seg selv. Pusserens streben gjør han til ett med diamanten. Og omvendt. La den blanke diamanten bli til pusseren.

Vi har ikke bare nøkkelen, vi kjenner gjennomtrekken fra døren på vidt gap.

2 kommentarer:

  1. fra sidelinja er i knallform! fortsett sånn!

    SvarSlett
  2. Denne bloggen har landets beste skribenter.

    SvarSlett