66 seire - 15 uavgjorte - 68 tap. Målforskjell: 610 - 635

søndag 14. august 2011

Teknikk trumfer taktikk

Et ferieslapt Bakklandet Baillag fikk en leksjon i tekniske ferdigheter under søndagens oppgjør mot Somvel. Begge lag bidre likevel til en målrik, og muligens underholdende kamp på Eberg.

Problemene for de oransje startet allerede før kampen med et forfall fra keeper Audun, som ofte har vært forskjellen mellom seier og tap tidligere i sesongen. Reservekeepere Erik og Stian var begge lite lystne på den gule keepertrøya, og da en småskadet Arne tok ansvar under oppvarmingen, anså vi det problemet som løst. Arne kom dog med en advarsel før kampstart: "æ bare si det, æ e dritdårlig i mål!" Nå skulle det derimot vise seg at Somvels mange keepere var av samme kaliber som Arne, så da kan man i alle fall ikke skylde på feige lag. Og vi skal heller ikke legge ansvaret på tapet på Arne, da han gjorde så godt han kunne. Som han selv sa etter kampen: "æ redda to!"

Etter å ha gått til pause med en 4-3 ledelse, var ingen særlig fornøyd med selve spillet. Alle var enig om at her måtte innsatsen opp, samt at vi måtte gjøre det enklere for oss selv. For å være helt ærlig, synes jeg også det til dels fungerte, vi spilt bedre sammen i angrep, hadde til tider god kontroll defensivt, men alt for ofte ble vi lurt av ballsikre motstandere som slikt sett fikk godt med tid og rom foran mål. Det skal nevnes at hvis vi hadde vært litt mer effektiv foran begge mål, ville nok resultatet vært annerledes. Men dette var kvelden da individuelle ferdigheter trumfet samspill og taktikk.

Som det ble sagt etter kampslutt: "kæm som fant på å inviter tilskuera t første kampen etter ferien?"

Oppsummert:
1-0 Stian (Erik), 1-1, 2-1 Erik (Pande), 3-1 Håvard (Erik), 3-3, 4-2 Stian (Håvard), 4-3, 4-4, 4-5, 5-5 Kenneth (Andreas), 5-6, 6-6 Erik (Andreas), 6-7, 6-8, 7-8 Øystein (Kenneth), 7-9.