66 seire - 15 uavgjorte - 68 tap. Målforskjell: 610 - 635

mandag 18. juli 2011

Spillersignering i vasken.

Etter et lovende prøvespill under supportercupen forrige helg, var det kanskje mange som mente at Baillaget hadde funnet gull i Knut M.J. Men signeringen er foreløpig lagt på is, grunnet medisinske og økonomiske årsaker.

Med sin sterke innvolvering under forrige helgs cup var trenerteamet i BBL svært interessert i å signere spilleren som selv opplyste at det ville være en drøm å få spille for Bakklandet Baillag på fast basis.

Men etter en festlig aften på fredag, hvor ny informasjon om spilleren skulle komme frem, har BBL lagt overgangen på is. Spilleren møtte altså opp på kontoret til BBL-manager Erik, og viste frem resultatet av 4 kamper på en dag;
Blåtå
Grønne merker på hofta



















Etter selv å møtt opp med "for små" fotballsko, som tilhørte hans eneggede tvillingbror, for så å klage på vondt i tær i etterkant, uttalte manager etter møtet: "Dette er ikke slike gutter Bakklandet Baillag vil ha. Vi legger hele overgangen på is, men vil muligens være interessert i en ny vurdering etter at Knut har kjøpt seg sko som passer. Samtidig er vi i trenerteamet ikke helt sikre på om det er der skoen trykker."

Så da gjenstår det å se om Knut vil aksle den oransje ved en senere anledning.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar