66 seire - 15 uavgjorte - 68 tap. Målforskjell: 610 - 635

tirsdag 30. august 2011

Treneren etterlyser portrettintervju


Etter å ha satt av flere timer til et portrettintervju for Baillbloggen, venter nå trener Erik forgjeves på resultater.

Det var for hele tre måneder siden kaptein Vegard gjennomførte et grundig portrettintervju med spillende trener Erik (sittende med ryggen til på bildet) i idylliske omgivelser ved det navngjetne hytteområdet Hoston. Etter å ha svart grundig på spørsmål om barndom, vendepunkter og ambisjoner, venter en, med rette utålmodig trener, på resultater.
- Hey! Her sitt æ å vente på sommerpraten, og så kjæm det masse anna i steden! raser en indignert Erik som truer med å sette kapteinen på benken for godt.
Vegard unnskylder seg med at notatene er for utydelige.
- Portrettintervjuet Lystad i fylla på hytta, husker ingenting. Men noterte flere sider, sier en beskjemmet Vegard som hevder han har flere ark notater enn Knausgårds samlede verker.
- De er på spisebordet hjemme, faktisk. Har ikke hatt tid til å se på de, har vært i utlandet. Og er veldig usikker på håndskriften.
Nå lover imidlertid kapteinen å få opp farten, og garanterer å publisere det myteomspunnede portrettintervjuet i morgen den dag, som inspirasjon før den store seriefinalen senere på onsdagskvelden.
- Ja, det kommer i morgen, sier Vegard.
- I en noe forkortet utgave.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar