66 seire - 15 uavgjorte - 68 tap. Målforskjell: 610 - 635

onsdag 31. august 2011

- Når skal du slutte å handse?

Bakklandet Baillag - Charlottenlund VGS  5 - 6

Onsdag kveld gikk baillaget på sitt tredje strake tap, det fjerde i ligasammenheng noensinne. De tidligere stolte oransje er i fritt fall, moralsk og resultatmessig. Fra å være et sikkerstikk på oddsen, er klubben blitt et lag for gamblere.

Det startet som vanlig med at BBL skåret først, og etter hvert tok en relativt komfortabel og fortjent 3-1 ledelse. Men mot pause raknet det litt og ved halvtid stod det 3-4 på dommerkortet.

En frustrert kaptein Vegard kunne informere om særdeles skittent spill fra motstanderne
- Faen, han derre femmern handser jo hele tida. Han har slått bort ballen i tre dueller med meg nå. Spurte om han hadde tenkt og slutte og handse, men da påstod han at det var venstrefoten, og ikke hånda hans.
-Vi er ikke bedre enn dette, gutter! Men vi kan ta de på innsats og guts, var Stians oppsummering i pausepraten.

Etter pause startet baillaget frisk og reduserte raskt til 4-4. Til tross for godt spill og gode sjanser, klarte de oransje aldri å rykke i fra. Derimot skårte Chalund på nytt, før BBL utlignet til 5-5 med god tid igjen å spille. Like før slutt flakset desverre Chalund inn vinnermålet, og til tross for et par slitne forsøk på å utligne, ble det nok et tap for Bakklandet.

Etter kampslutt gikk diskusjonen rundt innsatsen til laget.

- Vi er jo for dårlig trent, det er jo ikke ulogisk at vi taper.
- Kondis, det er kondis!
- Vi skårer jo alltid først, men rakner når vi begynne å bli sliten.

Etter en uke med kontroverser rundt laget angående utagerende festing, avlysning av to treningsøkter, samt tips om å lade opp med desert før kamp, prøver trener Erik nok en gang og dra i riktig retning:

- Hva med å prøve og få til en trening før neste kamp?

Oppsummert:
1-0 Øystein (Kenneth), 1-1, 2-1 Håvard (Smevoll), 3-1 Øystein (Audun), 3-2, 3-3, 3-4, 4-4 Øystein (Andreas), 4-5, 5-5 Jens (Kenneth), 5-6.