66 seire - 15 uavgjorte - 68 tap. Målforskjell: 610 - 635

mandag 29. august 2011

Skandalefest før seriefinalen


Kun timer før sesongens viktigste trening åpnet sentrale Baillag-spillere en ny flaske akevitt og hoppet nakne på trampoline.
- Råtten moral, raser kaptein Vegard - som selv var med på festen.

Det var Bakklandet Baillags gamle kaptein, også han ved navn Vegard, som lokket flere Baillag-spillere ut på galeien lørdag kveld. Dermed gikk søndagens viktige trening fløyten, noe som svekker laget sterkt før den svært betydningsfulle kampen mot Charlottenlund onsdag.

Sjokkerte vitner forteller om en fest som gikk over stokk og stein da eks-kapteinen feiret år. To sentrale spillere skal ha kledd av seg og hoppet på trampoline kliss nakne. "De landet ofte oppå hverandre" forteller en anonym kilde. En skilpadde skal ha ufrivillig blitt brukt i en bisarr lek med naken hud. Akevittflaska ble åpnet klokka tre på kvelden, kun få timer før søndagens planlagte trening, som selvfølgelig ble avlyst.
Bakklandets nåværende kaptein Vegard bekrefter at han var tilstede på festen, og mener episoden er et symptom på lagets lave moral.

- Det er betenkelig at en tidligere kaptein har så sterk påvirkning - det sier en del om moralen i laget, at den har vært råtten over lengre tid, sier den nåværende kapteinen.
- Burde ikke du som lagkaptein satt ned foten?
- Jo. Hva eks-kapteinens far hadde i smoothien, vet ingen.
- Vil du vurdere din stilling?
- "Nei".
Vegard frykter nå at festen vil påvirke onsdagens resultat i negativ retning.
- Vinner vi, må vi vel uansett vurdere å bytte ut klubbhøna med en skillpadde
eller skilpadde, som det heter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar