66 seire - 15 uavgjorte - 68 tap. Målforskjell: 610 - 635

tirsdag 6. september 2011

Forvirring og optimisme i Baillagleiren

De siste ukers resultater i kamp har ført til at spillerne på Bakklandet Baillag har innsett at man taper kampene på grunn av kondisjon og ikke ferdigheter. Starten av innspurten på sesongen har derimot vært preget av forvirring, ispedd en dæsj optimisme.

Som et resultat av dårlig kondis har trenerteamet innsett at man igjen har behov for og kalt inn til trening. Etter noe lunken mailrespons, eksploderte det da Marianne annonserte at hun ikke kunne komme på trening, da hun skulle på jobb. Assisterende trener og kaptein Vegard reagerte slik på svaret fra Marianne:

- Marianne? Hm. Har vi fått med en jente?

Andre reagerte med sjokk og avsky:

-Hey! Hvem har bestemt seg for å skifte kjønn midt i sesongen? Elendig timing! var Håvards reaksjon.

I tillegg til forvirring rundt kjønnet på spillere, har man observert at laget har rast nedover tabellen etter de siste runders tap, og noen av spillerne har kanskje begynt å se nedover på tabellen, og ikke oppover mot topp-to plassering som var sesongens mål. Trener Erik har derimot studert kampoppsettet for innspurten og konkludert med følgende:

- Dersom vi tar oss litt i nakkeskinnet og vinner våre tre siste kamper, er en annenplass vel innenfor rekkevidde. Dynamo har tre poeng på oss per dags dato, men har en kamp mer spilt, samt noe svakere målforskjell. Feskbaillan har igjen både Somvel og Charlottenlund, og kan går på et par smeller der. Så hvis vi gjør jobben vår og noen resultater går vår vei, er fortsatt andreplassen innen rekkevidde. I tillegg har Knut Magne meldt sin ankomst til neste kamp, så da stiller vi potensielt fullt lag for første gang på lenge.

Når det gjelder Marianne, var det bare Pål som sendte svar fra sin kones e-post, desverre...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar