65 seire - 15 uavgjorte - 67 tap. Målforskjell: 604 - 627

fredag 29. september 2023

Spillerbørs for Bakklandet Baillag etter kampen mot Neras (2-6):

Audun: 8/10 Audun, vår siste skanse, var som en katedral i flammer, og han prøvde desperat å redde det uunngåelige. Hans redningsaksjoner var som bønner som ble besvart, og han beviste igjen hvorfor han er en målvaktlegende.

Vegard: 5/10 Vegard, den tidligere bautaen, hadde vært tydelig preget av ribbeinsbristen som han pådro seg tidligere i uken. Det var som om han ikke ville ta på seg rustningen sin og gå i kamp. Han prøvde å sette opp målsjanser, men det var også øyeblikk der han unngikk duellene som en pysete prinsesse.
Thor: 5/10 Nykommeren Thor, som befant seg midt i infernoet i forsvaret, forsøkte å forsvare vårt kongerike med ære, men det var tydelig at han var en uerfaren kriger. Hans innsats var som en ung løve som prøvde å finne sin plass i flokken.

Oz: 7/10 Oz, den temperamentsfulle tyrkeren, lot sitt sinne få overtaket da han ble utvist, men han var også en mester av øyeblikkets magi. Han dukket opp foran mål som en ravn i natten og senket ballen i nettet, en påminnelse om at han er en måltyv uten sidestykke.

Ismet: 7/10 Ismet, taklingsmaskinen, var som en orkan som herjet på banen. Han leverte rå sklitaklinger som om han var en bulldozer som knuste alt i sin vei. Ismet ga kampen den rå energien vi trengte, og hans innsats var uten tvil et lyspunkt i mørket.

Cengiz: 5/10 Cengiz, den iverige midtbanemotoren, kunne ha blitt en nøkkelspiller for oss i dag. Han viste seg som en god ballbehandler med et overblikk som en ørn på jakt. Dessverre manglet han den ekstra gnisten og aggressiviteten som kreves for å dominere midtbanen fullstendig. Han ga oss noen øyeblikk av håp, men vi forventer mer fra ham i kommende kamper.

Martin: 6/10 Martin, vår ukuelige kriger, prøvde å dra lasset, selv om hans våpen besto mer av lidenskap enn teknikk. Han kastet seg inn i duellene som en desperat gladiator, men seirene var få.

Martin Gregersen: 5/10 Martin Gregersen, en gåte for oss alle, ble som en mystisk skygge i sin debutkamp. Han var som et uleselig kapittel i en gammel bok, og vi ventet på at han skulle avsløre sitt sanne potensiale.

Alex: 6/10 Tidligere proff-spiller Alex, en gang en lyn i motstandernes mareritt, hadde nådd en korsvei. Hans teknikk og fart var fremdeles imponerende, men skarpheten fra hans glansdager var som en falmet stjerne på himmelen.

Dette var et blodbad av en kamp, der mange av våre helter falt. Vi må finne vår indre krigers ånd, samle våre styrker og forberede oss på et nytt slag. Fotballbanen er vår krigsskueplass, og vi kan ikke gi opp. Heia Bakklandet Baillag!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar