65 seire - 15 uavgjorte - 67 tap. Målforskjell: 604 - 627

fredag 29. september 2023

KAMPREFERAT: Bakklandet Baillag vs. Neras (2-6)

For faen, det var en kamp som vil brenne seg fast i minnet vårt, og det er dessverre ikke på den gode måten. Bakklandet Baillag møtte Neras til en dyst som virkelig ristet oss til margen, og resultatet var ikke annet enn en forbannelse.

Det hele begynte som en jævla mareritt. 0-3 i mot, og vi følte oss som en gjeng med amøber på en sklie full av smør. Forsvarsspillet vårt var som et hull i en båt under en forjævlig storm. Men så, som om satan himself blandet seg inn, skjedde det noe som vi knapt kan tro på. Et selvmål fra midtbanen som var så ellevilt at det burde vært filmet og sendt på en nattlig porno-kanal. 2-3! Vi ristet i våre egne sjeler og trodde på et mirakel.


Men mirakler varte ikke lenge for vårt elskede Baillag. Nei, Neras ga oss ikke en sjanse til å puste. De økte til 2-4, og Oz, vår egen superhelt, ble kastet ut etter å ha levert en karatespark som satte ryggraden i motspilleren på prøve. "Litt av et jævla rødt kort!", ropte vår tøffeste kar, Audun, som likevel slengte inn en redning som kunne fått englene til å gråte av misunnelse.

Thor, den klokeste av oss alle, hadde noen hjertelige ord etter den røde flammen til Oz: "Neste gang gir du ham en søt liten kakk i hælen, ikke et skinnende spark i hoftehøyde. Det var så jævla åpenbart. Vi kunne blitt gjenstand for Adressa-overskrifter: 'Baillagsskandale'." Hagla ble belønnet med et gult kort like etterpå, som om Neras-spillerne var på en forbanna hevnferd.

Vegard, den evige krigeren på midtbanen, delte noen av de skitneste detaljene fra slagmarken. Oz fikk en høy ball som han dempet med hånda før han bare la den ned og mumlet "beklager, hands". En av Neras-gutta ble piss sur og Vegard, den evige jokeren, forsøkte å få litt humor ut av situasjonen. Det fikk den forbanna motspilleren til å eksplodere: "Faen, for en løk!" sa han, og Vegard bare trakk på skuldrene og svarte: "Kom igjen, mann, litt humor skader vel ingen?". "Humor, ja? Hehehe! Fantastisk humor!!" spyttet motstanderen ut med skadefryd.

Men det stoppet ikke der, folks. Det var en annen jævla hendelse som ga oss en real reality-check. En situasjon der Neras' målvakt var langt utenfor 16-meteren og brukte hendene som om han skulle rive opp jordens kjernereaktor. Dommeren måtte spille gud for å håndtere det helvetet.

Og for å gjøre hele denne mareritten komplett, var det bare to tilskuere i den støvete ørkenen av skuffelse – tidligere spiller Erik Danielsen og kona hans. Han sa det rett ut: "Nei, nå tror jeg vi drar hjem, ble litt for amper stemning for oss. Må hjem og debriefe."

Etter kampen var det som om helvete frigjorde to jentelag som overtok banen. Det føltes som om de hadde tatt over vårt siste glimt av verdighet og kastet det i ansiktet vårt.

Dette var en kamp som ville fått Charles Bukowski til å nikke anerkjennende. Den var rå, skitten og ekte. Vi har mye å jobbe med når det gjelder forsvarsspillet vårt, og vi må sørge for å holde hodene kalde når helvetet bryter løs. Bakklandet Baillag har potensial til å skinne, og vi vil støtte vårt elskede lag uansett hva som skjer. Neste gang forventer vi blod, svette og tårer, men mest av alt, vi forventer en seier. Heia Bakklandet Baillag, for alltid!

Bakklandet Baillag - Neras 2-6 (1-3): 0-1, 0-2, 0-3, 1-3 Özcur (Cengiz), 2-3 Selvmål, 2-4, 2-5, 2-6. Rødt kort: Özcur.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar