66 seire - 15 uavgjorte - 68 tap. Målforskjell: 610 - 635

Ikke veldig fornøyd: Kenneth var selvkritisk etter kampen
tirsdag, og var ikke spesielt fornøyd med å bli fotografert
heller. - Jeg er jo med på alle bildene, jo, sa han forbannet.
Spissvikar Kenneth var i det spøkefulle lunet etter det som må betraktes som et hederlig tap mot Politiet.

Han scoret jo tross alt mål, og da han reduserte til 3-1 ikke mange minuttene før pause tirsdag kveld, begynte panikken å spre seg hos lovens lange arm.

- Vi har ikke vunnet kampen ennå, altså, brølte en av de mest høylytte.

Etter pause fortsatte Bakklandet Baillag opphentingen.

Først produserte de en rekke gode muligheter, og eide en stund kampen på Eberg Sportsarena.

Så forserte forsvarer Pål fint igjennom to-tre Politiet-spillere før han fant Vegard på venstre flanke. Med to touch reduserte han enda en gang, og det var fullt liv i kampen. Det ble dessverre med det ene, og i sluttminuttene var det ikke stort mer å notere enn to gule kort:

Først da Audun tilintetgjorde en stor sjanse ved å hive vekk ballen før et innkast, deretter da Martin hev seg inn med to strake ben i en takling. Til slutt fikk Politiet også en scoring til og det var duket var evaluering etter Kenneths spissopptreden.

- Jeg er ingen møtende spiss, og ingen bakromsspiss, men en spiss som utnytter brølere av keeper, sa han om den noe pussige scoringen i 1. omgang.

Bakklandet Baillag - Politiet 2-4 (1-3): 0-1, 0-2, 0-3, 1-3 Kenneth (Erik Ly.), 2-3 Vegard (Pål), 2-4. Gult kort: Audun, Martin.