66 seire - 15 uavgjorte - 68 tap. Målforskjell: 610 - 635

torsdag 29. august 2019

Etterlengtet storseier overskygget draktdrama før kamp

Fikk refs for selfie: Flere av Vegards (i midten) lagkamerater
var kritisk til at han poserte på en selfie etter kampen onsdag.
«Så det ble en selfie igjen, ja?», sa for eksempel keeper Audun spydig.
Det spørs om ikke pipa får en annen lyd når han ser hvor
midtbaneeleganten og den skarpskodde bloggeren
velger å vinkle saken etter 5-3-seieren:
Toppscorer-drakta til venstre i bildet. 
Den mye omtalte toppscorertrøye #99 var igjen i sentrum.

Det er bare noen dager siden den var hoved-attraksjonen under høstens store trippelkonsert, da frontfigur Gjermund valgte å spille med Bakklandet Baillag-trøye under konserten med Ben Leiper på Lokal.

- Jeg er stor fan av Ben Leiper, og de leverte virkelig varene i kveld. Å se Gjermund med gåsa på brystet var stort, uttalte midtbaneterrier Håvard etter konserten.

I store deler av 1. omgang i onsdagens oppgjør mot Tine var det nok en gang den berømte toppscorerdrakta alle snakket om. Keeperstjerne Audun kom nemlig godt over et kvarter for sent til kamp, og siden han hadde fått den ærefulle oppgaven med å passe på toppscorertrøya til Morten, sto storscoreren der uten drakt da dommeren blåste i gang kampen. De siste dagene har vist at du kan spille indierockkonsert med Bakklandet Baillag-drakt, men du kan ikke spille Bakklandet Baillag-kamp med punktrøye.

Så da ble Morten stående på sidelinja i nesten 20 minutter.

Han kom etter hvert inn. Og gjorde sine saker meget overbevisende, etter to sene nachspiel sist helg.

Først rappet han til med sin berømte høyre stortå og sørget for 3-1. Så serverte han Vegard som la på til 4-1 og det som i realiteten var en avgjort fotballkamp. 5-3 til slutt og en så etterlengtet seier at den overskygget draktdramaet som utspilte seg i over en halv omgang på Eberg Sportsarena.

Bakklandet Baillag - Tine 5-3
(2-1): 0-1, 1-1 Torgeir (Erik Lø.), 2-1 Knut (Vegard), 3-1 Morten (Erik Ly.), 4-1 Vegard (Morten), 5-1 Knut (Erik Lø.). 5-2, 5-3.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar