65 seire - 15 uavgjorte - 67 tap. Målforskjell: 604 - 627

Selfiekongen: Tomålsscorer Vegard med
nok et selvportrett. Denne gangen blaut inn til
beinet i garasjen rett etter ankomst hjemme
sent onsdag kveld.
Men bare fordi været etter kampen var helt for jævlig. Å løpe i sikkerhet var det eneste som betydde noe.

Og så ble det nytt tap. Det begynner å bli vel mange hederlige tap for Bakklandet Baillag denne sesongen, men 7-4-tap mot en gjeng topptrente 22-åringer etter å ha spilt én og en halv omgang med én spiller mindre lar seg faktisk høre.

Det begynte så bra. Midtbanestrateg Vegard satte inn 1-0 på sitt første touch i kampen på direkte frispark, med feilfoten. Så ble De oransje noe overrumplet av det voldsomme tempoet Luftkrigsskolen satte opp. 1-0 ble 1-3, og en vedvarende kanonade mot Audun helt bakerst. Det bedret seg derimot betraktelig, og etter redusering og nytt håp føltes det trasig da Kenneth ble utvist etter to diskutable gule kort. Like etter ble det dømt straffe imot og alt så mørkt ut. Audun reddet mesterlig, returen gikk dønn i tverrliggeren og det ble etter hvert blåst for pause.

Var det ikke mulig å få til noe her da?

Etter tre nye baklengs så det ikke helt sånn ut. Midtpartiet i omgangen var derimot totalt Bakklandet Baillags. Både Henrik og Vegard reduserte, etter strålende pasninger fra nyslått assistkonge Morten. Og på stillingen 6-4 hadde faktisk både Vegard og høytflyvende Erik Ly. hver sin store sjanse til å redusere på nytt. Derfor føltes det litt surt at det hele endte med tap, i en kamp alle var enige i at det ville blitt langt tøffere for 22-åringene om de møtte et fulltallig lag.

Bakklandet Baillag - Luftkrigsskolen 4-7 (2-3): 1-0 Vegard (Henrik), 1-1, 1-2, 1-3, 2-3 Henrik (Kenneth), 2-4, 2-5, 2-6, 3-6 Henrik (Morten), 4-6 Vegard (Morten), 4-7.
Gult kort: Morten
Rødt kort (to gule): Kenneth