66 seire - 15 uavgjorte - 68 tap. Målforskjell: 610 - 635

Henriks beste match: Han kunne blitt tre-
målscorer og kveldens store helt, men
det er liten tvil om at Henrik spilte
sin beste Baillaget-kamp onsdag kveld.
Jølle & Kristensen hadde ikke tapt før mandagens kamp mot Bakklandet Baillag. De har ikke det etter kampen heller, men Henrik og Baillaget var bare noen centimetere unna.

På stillingen 5-5 helt på slutten av kampen tok Henrik et ordentlig magadrag og «gikk for det».

Skuddet ble i første omgang reddet, men han var først på returen også. Lobben gikk over keeper, men ble stoppet av en av J & Ks forsvarsspillere. Ballen spratt like over tverrliggeren. Like etter blåste dommeren av kampen. 5-5 og et velfortjent poeng til De Oransje. Det kunne blitt tre, og det kunne så absolutt blitt null.

I første omgang lå Baillaget under både 2-0 og 4-2, men en god pauseprat og en strålende snuoperasjon sørget for poeng mot ligaens beste lag.

PS: Det går ikke an å fortelle historien om mandagens match uten å ta med kampens øyeblikk. Kenneths 5-5-scoring var av god gammel Kenneth-klasse, noe angrepskollega Martin så lenge før ballen smalt i hjørnet.

- Det var utrolig mye vilje bak den scoringen der. Jeg så det lenge før du traff ballen at den kom til å gå inn, sa han.

Bakklandet Baillag - Jølle & Kristensen 5-5 (2-4): 0-1, 0-2, 1-2 Torgeir (Martin), 2-2 Torgeir (Henrik), 2-3, 2-4, 3-4 Henrik (Vegard), 4-4 Henrik (Torgeir), 5-4 Kenneth (Torgeir), 5-5.