66 seire - 15 uavgjorte - 68 tap. Målforskjell: 610 - 635

Et øyeblikks klikk-klakk var alt Baillaget maktet

Fin pasning, Knut: Men det er var jaggu også
bortimot det eneste du og dine lagkamerater
klarte å få til i onsdagens oppgjør mot NTNUI.
En privat chat Baillbloggen har fått tilgang til, viser at den andre omgangen i årets nest siste kamp beskrives med ord som «årets tristeste», «alt feil» og «null samhandling».
Det så jo faktisk nok en gang ganske lyst en stund i 1. omgang. Da Vegard, Knut og målscorer Morten satte opp et av årets angrep og utlignet til 1-1, var det bra fart i de oransje beina. Ikke mange minuttene senere stoppet alt helt opp. Det ble 1-2 og 1-3 og da dommeren feilaktig pekte på straffemerket, og de purunge atletene i NTNUI økte til 4-1, sluknet også de oransje hodene.

2. omgang var bare ytterst tragisk, pinlig og en skamplett på den stolte baillagshistorien.

Nå: Årets siste kamp og en sjanse til å berge banketten.

Bakklandet Baillag - NTNUI 1-7 (1-4): 0-1, 1-1 Morten (Knut), 1-2, 1-3, 1-4, 1-5, 1-6, 1-7.