66 seire - 15 uavgjorte - 68 tap. Målforskjell: 610 - 635

fredag 25. april 2014

Skadet ankel: mister seriestart!

Baillbloggen bringer dystre nyheter rett før seriestart: kaptein Vegard har pådratt seg en alvorlig ankelskade og er ute i flere uker. Skaden skjedde på cageball-trening og i følge Baillagets fysioterapeut Fysiofranke, er Vegard i verste fall ute av spill i 5-6 uker.

- Skikkelig overtråkk! Men neppe brudd. Det er dumt å begynne treningen for tidlig og risikere nye skader. Kanskje kan han rekke 16. mai-kampen, sier Fysiofranke som anbefaler lett sykling og balansetrening for å redusere opptreningstiden.

Baillagets offensive spiller Morten mener dette er et hardt slag for laget.
- Dette er forderdelig nytt. Med den oppsvingen vi har sett denne spilleren har hatt de siste månedene, er det ikke vanskelig å skjønne at dette er et stort tap. Vi kan bare krysse fingrene for at den slepne teknikken fremdeles sitter inne etter opptreningen. Det er umulig å erstatte denne spilleren når han er i form som nå, kommenterer Morten som har fulgt Vegard tett på treningsfeltet over lengre tid, før skaden inntraff.

Det skjebnesvangre feiltrinnet skjedde da Vegard skulle teste en av sine splitter nye finter, ikke ulikt situasjonen som førte til den langvarige kneskaden i februar 2012.
- Jeg var i siget. Og så smalt det, forteller Vegard som bekrefter at formtoppen var inne før ankelen røyk.
- Jeg hadde selvsagt herjet tidligere på treninga, og skåret stort sett alle våre mål, fortsetter goalgetter'n som nå må følge seriestarten fra sidelinjen.

Kvalitetsspilleren har gjort absurde comeback før, og går høyt ut når han nå lover Baillbloggen å entre kampsonen 6. mai.
- Jeg har lært mye av den forrige skaden, det er det ingen tvil om, sier Vegard som roser klubbens støtteapparat.
- Ledelsen har alltid støttet meg!





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar