66 seire - 15 uavgjorte - 68 tap. Målforskjell: 610 - 635

tirsdag 29. april 2014

Erik scoret med begge luksusballene i drømmeåpning

Langskudd fra midtbanen og styring fra en halvmeter da Erik gikk rett til topps på toppscorerlista.


Etter 6-3-seieren i premieren er også skeptiker Morten positiv til de nye brazuca-ballene.
Etter først å ha imponert på oppvarmingen, presenterte den ene luksusballen seg på beste vis tidlig i 1. omgang.
Erik hadde kontroll på ballen like innenfor Nidaroskameratens halvdel. Han siktet på Martin på topp og brente til.
Omtrent idet han unnskyldte seg for sleivtreffet, suste den ene luksusballen i en perfekt bue over de gules keeper. En kanonscoring. Med vilje eller ikke.
- Det målet nesten bli brazucaen sin, så kan jeg ta assisten, sier Erik generøst.

Feiret med vugge  
2-0-målet kom ikke lenge etter og var et nytt vakkert Bakklandet Baillag-øyeblikk.
Nybakt pappa Håvard avanserte inn i Nidaroskameratens straffefelt, løftet blikket og tok en rask avgjørelse.
- Jeg tenkte først å sentre til noen andre, men så fikk jeg så lyst på vugga. Så jeg bestemte meg for å skyte, forteller Håvard etterpå.
Skuddet var ikke mulig å ta for keeperen og en unison innbytterbenk ropte på vugge. Jubelscenene som fulgte er allerede skrevet med gullskrift i baillagsminneboka.
- Du må få med målet mitt i referatet, ellers så vil ikke kjæresten tro meg, påpeker Håvard på vei bort fra banen etter kampen.
Før det ble de gode øyeblikkene enda flere, og minst like vakre.

Vakre lærebokangrep
Tremålsledelsen kom etter det første av flere flotte Baillaget-angrep.
- Vi er et kontringslag uten å egentlig være det, mener Kenneth, men det spørs om han ikke må spise i seg de ordene seriepremieren.
Stian var sist på 3-0-målet, Kenneth var selv sist på 6-3-målet, mens Erik scoret sitt andre mål da han gjorde 4-2 like etter pause - alle lærebokangrep på Eberg. Målene i 2. omgang ble forøvrig scoret med ny ball, siden flere mente den som ble spilt med i den første hadde for lite luft. En luksusball okke som.

Avgjorde med skadet fot 
At Nidaroskameratene reduserte to ganger, til 1-3 og 2-3 like før pause, gjorde noen oransje litt nervøse, men målene var aldri nok til å true seieren.
- Vi var mye bedre enn dem foran mål, mener Vegard, som punkterte kampen med sin 5-2-scoring i 2. omgang. Først fintet han ut backen sin med den korsbåndsopererte høyrefoten, før han sendte avgårde en suser i krysset med den nylig skadede venstrefoten.
- Lekkert! Selv en god keeper hadde ikke tatt den, roser Håvard.
Selv om alle seks Bakklandet-scoringene var av det svært pene slaget, var det de to luksusballene alle snakket om etter kampen. Det ble tre mål på hver.
- Jeg skal vurdere å hylle dem etter en ny sånn kamp, mener Morten, som var svært negativ til at ledelsen brukte de mye omtalte sushipengene på to splitter nye brazuca-baller.

KAMPFAKTA
Bakklandet Baillag - Nidaroskameratene 6-3 (3-2): 1-0 Erik L., 2-0 Håvard (Martin), 3-0 Stian (Knut Magne), 3-1, 3-2, 4-2 Erik L. (Jens), 5-2 Vegard (Martin), 5-3, 6-3 Kenneth (Jens). Gult kort: Stian, Martin

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar